Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Global, a 9.napon a hormontermelődés miatt esett le a hőd. Holnap emelkedni fog.
erikasz
2017-06-23 15:00:12
global megtörtént az ovolációd mivel 5-emelkedett hőd van a hőgörbédben ! Itt az enyém már megtörtént amire vártam!
global
2017-06-23 13:01:09
Sziasztok!kíra szerintem még nem volt ovu!Tesztet csinálsz? (ovutesztet!
Nekem ma 36,68-ról fel ment 36,8-ra de szerintem nem sikerült a baba, de elég fura a görbém most!
Lányok merre vagytok?Hogy álltok? :))
Kira84
2017-06-23 09:08:26
Sziasztok ez a mai...
global
2017-06-22 09:17:00
Szia!Nálunk is nagyon meleg van, mégis lefele ment a hőm, pedig szerintem akkor felfele kéne neki!De a meleg levegő meg a magas hőmérséklet biztos valahogy befolyásolja!
Kira84
2017-06-22 09:13:31
Sziasztok lányok.
Én most még csak itt tartok, hát kíváncsi leszek hogy ebből a görbéből lesz e peteérés.Érdekesen megy lefelé,igaz nyitott ablak mellet alszunk de még így is 25 fok van a szobában. Mit gondoltok ez befolyásolja a hőt?
Andi198729
2017-06-22 09:09:01
Kedebab, mikor kellene megjönnie amúgy? Nem késik neked? Mert az jó jel lenne, kellemes nyaralást nektek, érezzétek jól magatokat, szívesen mentem volna a nyáron én is, terveztük is a férjemmel egy külföldi nyaralást, de hatalmas már a pocakom, és vizesek a lábaim, nem bírnám a hosszú utat, és a nyaralást sem. Most hétvégén wellnessezni megyünk, egy kis kikapcsolódás jót tesz, de persze vízbe nem ülök be, és nem szaunázom. Csak pihenek.
Global, én leginkább a méhpempő fogyasztását ajánlom neked, a gyógyteákat azokat nem, nagyon be tudnak kavarni a ciklusba, mint anno nekem, jó mondjuk én mindegyiket ittam, cickafark, málnalevél, palástfű, lehet sok volt egyszerre. Nekem is biztosan a méhpempő segített, mert érdekes, előtte 5 hónapig nem estem teherbe, mikor meg azt fogyasztottam, abban a hónapban sikerült a baba, úgyhogy gyanús, hogy az segített.
global
2017-06-22 08:56:23
Sziasztok!Kedebab ez tök jó!Azért vigyázz magadra a nyaralás alatt!Terhességi tesztet vittél!Majd írj hogy mi újság!
Nekem ma 36,68 volt reggel a hőm, így 36,7-re raktam!szerintem megjön majd kicsit előbb!Következő hónapba eszek méhpempőt,meg palástfű teát,talán az segít!
Mindenkinek szorítok!
Kedebab
2017-06-22 05:33:00
Sziasztok Csajok!Még nem jött meg,már Dubaiban várunk az átszállásra,úgyhogy nem mértem 2napja.Nektek viszont nagyon drukkolok!
Az volt a kívánságom h ne a repcsin jöjjön meg,ez legalább már pipa:-)))
global
2017-06-21 09:12:18
Sziasztok!Ma vagyok 8 dpon,vissza néztem az eddigi göbéket, ilyenkor mindig felment vagy stagnált a hőm, ma viszont lement picit!Szerintem nem vagyok babás!ti hogy álltok !?