Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-06-29 11:08:05

Kira, hát így ovuteszt alapján nem lehet sajnos eldönteni, megrepedt-e vagy nem, mert nekem is egy nap volt csak erősebb a csík, aztán utána már teljesen halvány, de mégis megrepedt, mert összejött a baba, viszont a hőgörbe tényleg azt mutatja, hogy nem repedt meg neked, mert akkor felment volna a hőd, és úgy is maradt volna, az ovuteszt és a hőmérőzés egymást nagyon jól kiegészítik. A méhpempő üveges változatát ajánlom, kizárólag a friss és tiszta méhpempőt, amihez adagolókanál is jár. És tisztán önmagában ajánlatos szedni, nem jó keverni semmivel, még ha nem is kellemes az íze, de magában hatásos. Én csak a méhpempőt tudom ajánlani, mert ezt próbáltam ki, és segített is, rögtön abban a hónapban.
Kira84
2017-06-29 10:31:38

Andi198729
A 9 naptól a 14 napig használtam,csak a 10 napon volt erősebb a csík, utána már csak halványabb volt,szerintem megint nem tudott megrepedni.
Közben lenne egy kérdésem hozzátok lányok.Mit gondoltok melyik a jobb vagy hatásosabb Pcos mellet ,A méh pempő valamilyen formája mert ugye gyártják már poros változatban meg van az uveges változat is. vagy pedig a Trimeszter vitamin. Melyik a hatásosabb?
Andi198729
2017-06-29 09:39:55

Kira, úgy tűnik, hogy még nem volt ovud, valószínű, hogy ezután lesz csak. Kicsit fura a görbe, hol leesik, hol megemelkedik egy kicsit, de 36,5-től nem emelkedik magasabbra. Ovutesztet használsz segítségképpen?
Kira84
2017-06-29 09:34:43

Sziasztok ez a mai..
Andi198729
2017-06-29 08:17:45

Newsee sajnálom :( Méhpempőt esetleg próbáltad? Én csak ajánlani tudom.
newsee85
2017-06-28 18:06:17

Nekem úgy néz ki megjött estére reggeli hőm le is esett úgyhogy várható volt sajna.Lehet megpróbálom az Inofolicot lányok.
Andi198729
2017-06-28 09:14:36

Teljesen megértelek Newsee, a hőmérőzésből nekem is elegem lett, sosem akkor mutatta az ovut, amikor ténylegesen volt, így sosem tudtunk úgy időzíteni, hiába voltunk együtt a rendszer által írt ovukor, sosem jött össze, mert nem akkor volt. Az a baj a rendszerrel, hogy átlag alapján számol, nem pedig egyedileg, persze azért már fizetni kell, hogy pontos legyen, és még úgy sem teljesen biztos, hogy pontos. Az ovuteszt az szerintem jól bevált, bár lehet az ovuteszttel egyidejűleg hőmérőzhettem volna, így biztos lettem volna az ovu időpontjában, mert oké, összejött a baba, csak abban nem vagyok biztos hogy pont ovukor voltunk-e együtt, mindegy is. Ez a nem szempontjából lett volna fontos, mert fiúra gyúrtunk, hát bízzunk benne, hogy össze is jött, bár úgy tűnik, igen.
newsee85
2017-06-27 20:27:39

Andi nem tudom mikor lehett ovum.mult honapba csinaltam eloszor ovu tesztet.a homet már 8 honapja mertem igy vagy 12 vagy 16 nap körul volt eszerint ovum.ezert 12 naptol a 17ig csinaltam vegig negativ volt a hőm szerint meg pont a 10 nqpon volt kivetelesen ovum ugyhogy ki se mutatta perszeee.itt elegem lett az egeszből ezért felhagytam vele. Pregancy early tesztet csináltam mensi azóta sincs
Andi198729
2017-06-27 08:46:06

Newsee, mikor lehetett kb .ovud? Mert lehet hogy csak korán teszteltél esetleg. Csak jó azért nyomon követni az ovut, ha más nem ovuteszttel, mert pl. nekem is nem a tankönyv szerinti 28 napos ciklusaim vannak, hanem változó, 24-29 napos ciklusaim voltak ezidáig, ki tudja, a szülés után változik-e, és azzal együtt az ovu napja is változik, ezért muszáj volt használnom tesztet, hogy nyomon tudjam követni mikor lehet ovum.
newsee85
2017-06-27 07:20:39

Csináltam ma egy tesztet mert még mjndig 36.7 a hőm.Sajnos negatív :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!