Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Rég nem jelentkeztem de azért olvasgatlak titeket.A hőmet csak most mensi előtt kezdtem mérni kiváncsiságból de egész ciklusba nem mértem nem.ovuteszteltem.A grafikonon is csak a mensim első két napját jelöltem.Igazából reménykedek bár volt már hónapom mikor 36.8 mellett megjött majd másnap esett le a hőm 36.2re,egyébkent mensi elött 2-3 nappal szokott fokozatosan esni s hőm.Tegnap vagy ma kellett volna megjönnie de eddig szerencsere semmi,bár volt hogy 29-30 napra is jött már meg.Wbben a hónapban kevesebbet is tudtunk együtt lenni a termékeny körüli időszakomban talán 1x.A hasam tegnap görcsölgetett mknt ha meg akarna jönni illetve ma is néha.Egyfolytába futkozok a wc-re mert azt hiszem megjött.Annyira szeretném ha nem jönne meg....
global
2017-06-26 17:43:19
Sziasztok!Nekem tegnap megjött!De majd jelentkezem ha újra mérek!
erikasz
2017-06-26 07:34:55
Globál az van akkor is ha babás vagy! Hol van a görbéd? Itt az enyém!
Kira84
2017-06-25 10:01:51
Hát ez elég fura..
Kira84
2017-06-24 11:26:28
Ez a mai,,, Úgy látszik ebben a hónapban sem lesz peteérésem....
Anette1985
2017-06-24 07:43:14
Sziasztok! Az én görbém most kicsit kusza. A hőm alapján már másodszorra tette át az ovunapomat a rendszer. :( Viszont a nagykönyv szerint ma lenne ovum és a teszt enyhe pozitív is lett reggel. :) Tegnap este együtt is voltunk párommal, remélem sikeresek lesznek a kiskatonák. :) Ma sajnos párom dolgozik és ráadásul én is lebetegedtem, úgyhogy nem tudom mi lesz. De még csak 4 hónapja próbálkozunk, úgyhogy nincs vész (még). :)
Kira84
2017-06-23 23:49:35
Szia global, igen most néztem ovu tesztel, Kedden erős volt a csík,szerdán halványabb,és a tegnap már még halványabb volt.. Minden esetre azért tegnap együtt voltunk,ki tudja még mi lesz belőle,Most 2 naponta vagyunk rajta a dolgon..
global
2017-06-23 19:45:15
Szia!Köszi!Hát tényleg jó messzire mentetek!Ez az elő nászút? :))
Biztos nagyon meleg van!Pihenj sokat és ne siessetek vissza! :))
Sajnálom, pedig ígéretes volt nagyon a görbéd!
Kedebab
2017-06-23 19:06:59
Sziasztok Csajok!Üdv Mauritiusról,annyira szép itt minden:2).Képzeljétek el amint leszálltunk a repcsiről meg is jött.Napra pontosan.Legalább ez jó.Most elkezdek az esküvőnkkel foglalkozni,megpróbálok leállni a babatémáról,túl rákattantam az utóbbi időben.
A középidőt fogom nézni,és sportolnis is rendesen fogok,mint mindig,hiszen annyira szeretek.
Akinek aktuális nagyon szurkolok h ne jöjjön meg.
Nem adom fel a reményt,Ti se tegyétek!
global
2017-06-23 18:06:21
Szia!Köszi!De ez van akkor is ha nem vagy babás ugye!:((
Én úgy érzem meg fog jönni a napokba! :((
Szorítok neked!