Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz,igen, ezen a hőgörbén sokkal világosabban kivehető, hogy mikor volt ovulációd, leeső, majd megemelkedő hő, és az utánavaló hő tényleg magasabb, mint a jelenlegi hőgörbén. Elképzelhető, hogy most elmaradt az ovuláció (erre utalhat az alacsony hő, és az, hogy többször is visszaesik a hő) Következő hónapban lehet hogy nagy segítség az ovulációs teszt a hőgörbével kiegészítve.
erikasz
2017-07-07 14:35:49
Nem szokott ilyen alacsony lenni .Mutatok egy régebbi hőgörbét.Nézd már meg légy szíves mit gondolsz!
Andi198729
2017-07-07 14:01:52
Erikasz, ilyen alacsony szokott lenni általában a hőd, mert ha igen, akkor nálad a 36,4 fok is emelkedettnek számít. A hőleesések tényleg furák, mert nem most esett le neked először. Lehet, hogy orvos tudná megmondani, hogy van-e adott hónapban peteérésed, ha peteérés ultrahangra mész.
Kira, elképzelhető, hogy a szervezeted próbálkozik, szerintem neked nem jó akkor a Closty, felborította a szervezetedet. Én elsőkörben természetes segítséget ajánlanék, pl. a méhpempő, hátha rendbetenné a ciklusodat, és a peteérést. Ártani nem árt, a gyógyszerek viszont annál inkább, akinek pl. nem válnak be.
erikasz
2017-07-07 13:55:47
Kedves Andi a ciklusaim 25-26 naposak lutelárisom 10-12 nap, de most nem értem mi van megint, leesett de menszi sehol.Az elmúlt hónapban 52-napra jött meg peteérésem nem volt. Lehet a korom.... tudod a 48 évet töltöm.Vagy még nem volt peteérésem?A hőm mindig magasabb volt peteérés után 36.7- 36.6 soha nem volt alacsonyabb.Lehet műtét után felborult a ciklusom? Most január 12.én szív katéterezést végeztek 14-napra megjött, de ez nem akadály hogy gyermeket szüljek,azt mondta az orvos.Itt a görbém.
Kira84
2017-07-07 13:39:21
Andi198729
Én sem gondolnám hogy beágyazódás lenne,inkább olyan mint a múlthónapban mintha még egyszer próbálkozott volna a szervezetem a peteéréssel.Ez tuti még a Closty utó hatása jól bekutyult ez nekem...
Andi198729
2017-07-07 10:10:50
Kira, nem tudom mitől lehet ez, szerintem érdemes elmenned dokihoz. Mivel görbéd alapján úgy tűnik, nem volt peteérésed, így szerintem nem lehet beágyazódásos vérzés. A doki többet tud mondani.
Kira84
2017-07-07 09:50:35
Sziasztok lányok,tegnap előtt enyhe görcseim voltak, meg szurkált a hasam alja,nem is foglalkoztam vele mert volt már ilyen.Viszont amin tegnap nagyon meglepődtem hogy délután és este is a wc papíron pár csepp piros vér volt,már azt hitem hogy megjön de nem ,bár még korai lenne 35 naposak a ciklusaim
Andi198729
2017-07-07 07:57:01
Köszönöm Erikasz, igyekszem pihentetni, az alma és a petrezselyem is jó rá, azt szoktam enni. A görbéd biztató, ha a rendszer jól húzta be az ovut, akkor már a 17.DPO-n vagy. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, hány napja késik?
erikasz
2017-07-06 16:50:18
Andi a lábaidnak pihenni kell ,polcold fel ha lefekszel pihenj nagyon sokat.!! Vigyázz magadra ! Itt a görbém ,még nem jött meg.