Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara ezek a tünetek mind stimmelnek a szorulás nagyon jó jel ,a vizesedés a rossz gyomor ,puffadás.A szorulást azért mondom mert ,beágyazodáskor lelassul az emésztés és szorulást okoz.:)
fbara90
2017-10-10 17:25:08
Köszönöm Chill, szépen alakul a Te görbéd is! :) Jelentkezem majd mindenképp.
Chill
2017-10-10 17:18:47
Lemaradt a fele...
Szóval újra :)
Jobbulást a betegeknek! Egyébként betegségtől függetlenül szép gorbeket látok, néhányan viszont elvesztek. Kiváncsi lennék mi a helyzet.
Köszönöm Erika a kérdést. Biztosan megvolt az ovum, csak meg nem húzta be. Szépen startoltam de ez nem jelent nálam semmit. Persze örülök neki.
Mielőbbi gyógyulást!
Gondolok rad holnap Fbara! Írj majd!
Chill
2017-10-10 17:14:03
Sziasztok :)
Fbara sajnálom, azért nincs veszve minden, de nem akarlak biztatni, azért nézd a jó oldalát gyönyörű görbét produkáltál
fbara90
2017-10-10 16:57:30
írtad hogy mennyire görcsöltél, nekem igazából sosem fájdalmas a menstruáció. Sosem volt görcsöm. így nem tudok ehhez viszonyítani.
fbara90
2017-10-10 16:56:09
Erikasz puffadok, szorítja a hasam a nadrág, enyhe "mindjárt megjön" érzésem van, kicsit fura a közérzetem meg a gyomrom ma is, de jóval enyhébb mint tegnap. elnehezültek a lábaim, én is csak 2-3 naponta tudtam a nagy dolgom elintézni. Összeálmodok minden hülyeséget pár napja...
fájdalmat nem érzek, néha szurkálok kicsit így alhasi tájékon,de hol egyik hol a másik oldalon, úgy különösebben nem fáj semmim. Nagyjából első körben ennyi ami eszembe jut. :)
Annyi hogy tudom a délutáni hőmérőzés nem mérvadó, de meg szoktam nézni mikor hazaérek majdnem mindig.. és a napokban mindig 36,8-37 fok között voltam ilyenkor, most megint 36,9-et mértem. Remélem reggelre nem esik le megint, kicsit okot ad a bizakodásra. Bár lehet hogy csak magam szédítem.
Vérzés egyenlőre nincs. Melleim se érzékenyek.
erikasz
2017-10-10 16:40:40
Köszönöm Fbara :) Miket érzel? Én azt hittem ,orvost kell hivni mikor meg kelet volna jönnie,annyira görcsöltem hasam feszült,nem birtam menni minden lépés fájdalmas volt, mintha megált volna bennem a levegö,és szurulásom volt nagy mértékü.