Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool már jelentkezett. Csak még gyengébb mivel első nap.
Anitacool
2017-10-11 19:08:07
Nekem volt már a pozitív ovutesztet követő 24 órán belül ovum :-)
Így én már akkor sem tétlenkednék, amikor pozitívat kapok :-)
Meg volt már 2 napig is pozitív, de a 2. nap estéjén már negatív. Olyankor olyan erős a csíkom 1 percen belül, hogy majdnem leugrik a tesztről. De nem mindenkinek ilyen hosszú az LH csúcs, nekem mákom van, nehéz lemaradni róla .
Fbara az sokkal inkább reményre adhat neked okot, hogy még mindig nem jelentkezett menstruáció :-)
Amandeen
2017-10-11 18:35:39
Bocsi a gépelési hibákért: pozotív természetesen pozitív akart lenni! :)
Amandeen
2017-10-11 18:33:08
Üdv, az újaknak, bár még én is az vagyok. :)
Niki, igen, én is úgy tudom, hogy az LH csúcs, azaz pozotív teszt 24-36 órával ovu előtt van, tehát amikor a hő szerint lenne ovu, akkor már negatív a teszt. Bár olvastam olyan esetekről is, amikor pozotív LH teszt napján volt ovu is, de szerintem ez a ritkább. Igazából az LH csúcs csak azt mutatja meg, hogy mikor lenne ovu, de hogy bekövetkezik-e valóban a tüszőrepedés, az nem biztos, tehát pozitív LH teszt után előfordulhat, hogy nincs ovu. Csatolom a görbém, így állok ma.
fbara90
2017-10-11 16:57:41
Jó :(
Anitacool
2017-10-11 16:54:20
Felpezsdült az élet :-)
Hello Niki! Üdv köztünk! Kívánom, hogy ne kelljen sokáig maradnod ;-)
Csajok szerintem a délutáni hőméréssel csak stresszelitek magatokat. Az sok mindentől függ: ettetek, mozogtatok, házimunka, séta, stb. Próbáljátok meg ezt elengedni, nincs informatív jellege!
fbara90
2017-10-11 16:50:48
Képzeljetek el, mértem délutáni hőt és 37.3-am van jelenleg. Szerintetek akkor most mi van? (Nem vagyok beteg,nem kaptam el semmit.)
Kira84
2017-10-11 14:14:04
erikasz
Szia látom tényleg egy hőre vagy be állva,lehet tényleg kevés a pogid,Miért nem használsz Méhpempőt vagy Palástfű teát,? az segíthet rajta és az nem gyógyszer...
fbara90
2017-10-11 13:49:43
Niki mi az elsőre várunk! :) de már nagyon :)
Niki111
2017-10-11 13:46:13
Köszönöm :) Megnézem otthon az érzékenységét. Csak azért paráztam be, mert csak halvány második csík volt, ami negatív tulajdonképpen. De a hő szerint pedig akkor kellett lennie az ovunak.
Nekem az első fiam 3 hónapra sikerült :) Mintha ezer éve lett volna, pedig csak 11 :D
Neked van már gyereked? Vagy most lesz az első?