Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-10-10 16:29:21

Örülök hogy jobban vagy! :)
erikasz
2017-10-10 16:25:49

Nagyon szivesen Fbara,de nincs mit .:) Aludtam 3 óra hosszát már jobban érzem magam .Vettem A-Z ig vitamint tegnap ,lehet jót tett és a gyömbér tea.:D
fbara90
2017-10-10 10:17:17

Köszönöm Nektek a bíztatást! Pbóbálok pozitív lenni!
Erikasz hálásan köszönöm, hogy a kedvemért előkerested a terhesgörbéd. Ad egy kis reményt! :)
Majd jelentkezem mi lett/ vagy nem lett velem :) Igyekszem nem rágörcsölni a témára.
erikasz
2017-10-10 10:16:55

Üdvözölek közöttünk CSUTI :) Nektek is KIra és Fbara jobbulást kivánok .Kira szép a görbéd:D
erikasz
2017-10-10 10:09:40

Köszönöm Fbara és Kira ,remélem holnapra jobban leszek,most a fejem is fáj .Aludni még nem tudok ,de megprobálom.Kira én is gyönbéres teát iszom:) Fbara nézd a terhes görbém,25 napokra jött meg általában mindig, és 4 tizedet esett mikor meg kelett volna jönnie.Még ne add fel,fel a fejjel.
Kira84
2017-10-10 09:51:20

fbara90
Szia még ne add fel, amig nem vérzel.
erikasz, jobbulást neked,nekem is napok óta fura a gyomrom hol elmúlik hol megvan én gyömbéres teát iszok az sokat segít rajta jó az émelygésre is.
Most bogyót nem akarok rá bevenni nem akarom hogy bekutyúljon, hátha most sikerült..
fbara90
2017-10-10 09:21:45

Erikasz mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
Tegnap én is gyenge, szédülős voltam egész nap, meg alig tudtak odébb vinni a lábaim, a gyomrom is kicsit olyan furi volt...nem tudom elmagyarázni milyen :D de ráfogtam volna simán, hogy esetleg ez már olyan korai rosszullét lehet talán, mert tényeg nagyon furcsán éreztem magam. Nem gondoltam volna, hogy ebből aztán az lesz reggelre, hogy leesik a hő. Főleg hogy 2 napja még 36,9 volt...
Most úgy kimondottan még nem érzem, hogy tényleg mindjárt megjön, talán kicsit hasonlít hozzá az érzés.. de most meg félek hogy meg fog és hát nem tagadom, el is keseredtem kicsit. :( nem ezt a hőt vártam. :(
erikasz
2017-10-10 09:09:58

A görbe lemaradt Bocsi:)
erikasz
2017-10-10 09:08:24

Fbara90 mig nincs vérzés, minden lehet ,nekem is nagyon leesett akkor, mikor megkelett volna jönnie. Még a menszitöl is jobban görcsöltem.! Most ithol vagyok .Valami virust szettem össze szédülök ,hányingerem van ,megy a hasam:S De a höm nem befojásolta azt látod:Leragadtam 36.3 nál .
Kira84
2017-10-10 09:01:35

Lányok egy kérdés azokhoz akik szedik a méhpempőt.
Szóval múlt hónapban is szedtem de akkor 1,3 ml volt a napi adag.
Most ahogy megjött elkezdtem a clostyt meg a menszi után emeltem az adagot 1,5 ml re.Szerintetek befolyásolja a porgi szintet?
Bár mondom a múlt havi görbémen nem volt emelkedés, peteérés sem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!