Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki a másik, hogy ne maradj le, tesztelj egyet délelőtt meg egyet késő délután. :) Nekem a délelőtti mutatta ki feketén-fehéren az LH-csúcsot :) fél11 fele
fbara90
2017-10-11 13:07:26
Niki még annyi, hogy 1-2 napnál tovább nem igazán lehet pozitív az LH teszt. Tehát ha pozitív napok után a harmadik napon már hófehér, nem kell aggódni, akkor van ovu :) ugye első pozitív teszttől számított 24-48 órán belül, ha jól tudom. :) Mi is ez alapján időzítettük az együttlétet :)
fbara90
2017-10-11 13:04:56
Niki mi 3 hónapja próbálkozunk. :)
Milyen érzékenységű LH-tesztet használsz? van akinek a 25-ös sosem mutat lh csúcsot. nem mindenkinek "termelődik" annyi. :)
Erikasz köszönöm az infót! :) Ha úgy érzed, hogy nem értékelhető az a 2 mérés, kiveheted, bár én nem biztos hogy kiszedném. :) De nem vagyok egy nagy görbemágus :D az éjféli lefekvéssel hány órát tudtál aludni mérés előtt?
kipróbálhatod mit mutat számított értékkel. végülis utána visszacsinálhatod ha úgy van.
erikasz
2017-10-11 11:51:49
Fbara ha fekete,barna és nem rendes vér vagy vizes akkor rendben vagy ,akkor terhes vagy. Nekem mind a hárommal mig nem mozdult volt a menszi napján kicsi pecsételés!De mit szolsz hogy kivettem azt a két értéket jobb a kinézete a görbének.
Niki111
2017-10-11 11:47:27
fbara90 na ez az, akkor a teszt szerint, amikor a hő szerint lenne pé, akkor negatív az ovu teszt. Vagy lemaradok az lh csúcsról, de harmadik napon, ugyanabban az időben délután, akkor már hófehér.
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg :) Mióta próbálkoztok?
fbara90
2017-10-11 11:42:58
Szia Niki! örülök, hogy megtaláltad az Igazit! :) Drukkolok,hogy sikerrel járjatok Ti is! :) Ha halványabb a második csík az ovu teszten, akkor az negatív. Ha ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a tesztcsík, akkor értékelhető pozitívnak! :)
Erikasz nálam elkezdődött a maszatolás.. Meglátjuk hogy rendes vagy csak emlkékező vérzés lesz-e. Éreztem is hasamon egész délelőtt, hogy meg lesz...
erikasz
2017-10-11 11:39:13
Szerintetek ,ha kivenném azt a két leesést,mivel ugy emlékszem volt éfél mikor lefeküdtem mind a két nap, nemtudtam aludni.Jobb lenne a görbe kinézete?
Niki111
2017-10-11 11:37:54
Felteszem a mostanit is, ránéznétek légy szíves?
De jók ezek az izgulós görbék :) Jó olvasgatni , igyekszem bekapcsolódni.
Ja, és mindkét szülésem császár volt
Niki111
2017-10-11 11:35:55
Sziasztok!
Most csatlakoztam hozzátok.
Második házasságom kötöttem szeptember 16-án, és szeretnénk közös babát. Van már két fiam, 11 és 4 évesek.
Július óta nem szedek fogamzásgátlót. Augusztusban megmertem volna esküdni, hogy terhes voltam. Hányinger, rosszullétek, extra érzékeny mellek,minden volt, aztán meg jött időre. Volt egy halvány Clearblue pozitív tesztünk is. 26 naposak a ciklusaim, elég erősen meg van, amióta nem szedem a bogyót.
Ha jól értékelem, elég hamar van pé-m, a hőm szépen leesik. De hüvelyváladék nem igazán jelentkezik, max krémszerű, de inkább az sem. Ovu tesztet csináltam múlt ciklusban és most is, az 2 napig halvány második csíkos, ami igazából ugye negatív?
Kicsit kezdek elkenődni, félek, nem vagyok már fogamzóképes :(
Lehet, hogy nincs is ovulációm?
Júniusban voltam nőgyógyásznál, ott csinált éves szűrést és uh-ot, azt mondta kicsit vékony a hegem, majd ha pozitívat tesztelek, menjek le, hogy megnézze meg tud-e tapadni rendesen.
Az együttlétekkel nincs baj, imádjuk egymást, mindkettőnk második házassága, végre megtaláltuk az igazit.
Férjemnek is van egy 6 éves lánya.
Köszönöm, hogy elolvassátok
üdv mindenkinek
Niki
erikasz
2017-10-11 11:19:34
Fbara90 drukkkk neked csak felfelé...:) Kira szép a görbéd:) Az enyém megálapodott csak 36.3 szerintem kevés a progim.De én orvoshoz nem megyek a Jó Istenre bizom magam ,korom miatt ! Remélem megértitek.Ti még fiatalok vagytok ,nektek más.Itt a görbém