Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt Lányok!
Hogy vagytok? Betegek meggyogyultatok?
Fbara végül megjött? Többiek?
Anitacool mikor lesz a Jónás nap? Hogy áll a gorbed?
Nekem elég egysíkú :D
Anitacool
2017-10-11 22:55:32
A “fiúk” élettartama jóval, de jóval hosszabb, úgyhogy simán jó lehet :-)
Onnan tudom, hogy ovukor az egyik petefészkem felől fájdalmat érzek, ami a köldököm felé sugárzik, plusz a derekam fáj olyankor pár órán át. Emellett az ovuteszt előre jelez, a görbe pedig igazolja.
Anita34
2017-10-11 22:25:18
Anitacool,7-én már nem volt nyák.Igen akcióztunk még 7.e előtt is,de csak reggelente,így nem tudom jó lesz e.
Azt honnan tudtad h ovud 24 órán belül volt az LH csúcs után?
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget,nagyon aranyos vagy.
Anitacool
2017-10-11 22:11:18
7-én volt még tojásfehérje nyák?
Anitacool
2017-10-11 22:10:28
Jó, hogy leírtad részletesen! 6-ról 7-re éjszaka is lehetett simán az ovud, ha akkor volt ilyen durva hasgörcsöd. Másnap este az együttléttől is fájhatott, ha jól emlékszem azt írtad korábban, hogy 7-én voltatok együtt.
Nekem volt már aznap ovum, hogy + volt a teszt, a hő másnapra felugrott, mikor negatív volt a teszt, ott egyértelmű volt. Nálad csak ezekre a megfigyelésekre tudunk alapozni, reméljük, hogy elcsíptétek. Előtte volt esetleg szerelem? Nagyobb az esély, ha nem a petesejt várakozik.
Anita34
2017-10-11 21:52:34
Az ovu tesztem 7-én délután már negatív volt. Én azért gondoltam csak ezt a napot mert pozi LH utáni 1.negatív nap.
Anita34
2017-10-11 21:45:51
Anitacool, miért mondod a 6.-át is? Én ebben a hónapban nem igazán jöttem rá hő alapján, hogy mikor volt az ovu, mert ötödikétől hetedikéig állandó 36.6 volt a hőm.
Igen, figyeltem, 5-én reggel rózsaszínes tojásfehérje nyákot találtam a wc papíron, aznap többször is.
6-án 15:30 körül LH teszt full pozitív, majd estére iszonyatos hasfájás, hasfeszülés jött rám (szinte meggörnyedve tudtam csak aludni) és akkor láttam a tojásfehérje nyákot is.
7-én estére is volt hasfeszülésem, de közel sem olyan, mint előtte nap.
Ne haragudj a pontos részletezésért, de jobban nem tudom megfogalmazni.
Anitacool
2017-10-11 21:32:20
Szia Anita34!
Ez alapján 6-án, vagy 7-én is lehetett. Esetleg volt tojásfehérje nyák? Azt figyeled?
Anita34
2017-10-11 21:20:07
Sziasztok!
Anitacool, a módosított görbém.
Szerinted jó helyen van már most? LH csúcs (teszt vonal sokkal erősebb volt, mint a control) 6-án, negatív tesztem pedig okt.7-én volt.
Mi a véleményed, mikor lehetett ezek alapján az ovuláció?
Köszönöm szépen a segítséget!
Anitacool
2017-10-11 19:26:11
Ohh, azt hittem csak egy kis pecsételés. Sajnálom! Fel a fejjel, új hó, új remény!
Hogy vagytok? Betegek meggyogyultatok?
Fbara végül megjött? Többiek?
Anitacool mikor lesz a Jónás nap? Hogy áll a gorbed?
Nekem elég egysíkú :D