Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Csuti! Üdvözöllek közöttünk! :)
Kira gyönyörűen alakul a görbéd, nagyon bíztató! :)
Erikasz köszönöm a drukkot Neked is, és a kedves szavakat, meg mindannyiótoknak, nagyon aranyosak vagytok, hogy szorítottatok, de azt hiszem elkiabáltuk. Ma reggelre leesett a hőm. :'(
Egyenlőre még nincs vérzés... de szerintem már nemsokáig várat magára.
Csuti0925
2017-10-10 08:33:30
Anitacool köszi a biztatást. Tegnap eléggé kiakadtam a dologtól. Arra tuti jó, hogy megmutassa azokat a napokat, amikor nagyon "kívánós" vagyok, mert azt már megfigyeltem, hogy menstruáció idején bújik belém a kisördög. :) A görbém most érdekes, mert még tegnapig október 8. vasárnapra tette a kék csíkot, ma reggeli hő felvezetése után áttette október 6. péntekre. Mi mindent megtettünk, mert 5-én csütörtökön és 7-én szombaton voltunk együtt. :)
Kira84
2017-10-10 08:13:25
Jó reggelt lányok,ez a mai
.Én sem néztem még sohasem a Jónás módszert nem tudom mennyire válik be..
Anitacool
2017-10-10 06:28:07
Csuti üdv köztünk! El ne keseredj a Jónás napok miatt! Mutasd a görbéd, az alapján látszik, mikor van ovud! ;-) Elvileg a Jónás nap extra lehetőség, menzesz idején is (ha előtte együtt vagytok, a kis fickók napokig elélnek odabent), de ráadásul ki tudja nem csak városi legenda-e ;-) Én most tesztelem azokat az időszakokat, aztán meglátjuk ;-)
Csuti0925
2017-10-10 00:04:12
Sziasztok!
Én is gyarapítom az újoncok táborát, de már 4 hónapja lelkesen olvaslak Titeket. Sokat tanultam már eddig is tőletek és szerintem még fogok is. :) Bevallom a Jónás naptárról sohasem hallottam, most néztem utána. Ha ez igaz, akkor nálam nagy gáz van, mert lekérdeztem májustól (azóta próbálkozunk), és az én Jónás napom kivétel nélkül mindig menstruáció idejére esik. Az azt megelőző három nap pedig többé-kevésbé gyakorlatilag minden hónapban szintén menstruáció idejére esik (persze ha nem rontottam el valamit). Én hónapok óta lelkesen hőmérőzök minden reggel, de amit most mutatott a Jónás naptár, az nagyon rosszul esett. :(
erikasz
2017-10-09 17:35:48
Anitacool köszönöm a felvilágositást én mindig igy számoltam ki,de már legalább tudom:) Fbara90 nagyon drukkolok neked ,hogy kismama legyél
megérdemled ,kitartásodért ......drukkkkk Kira csak igy tovább gyönyörü a görbéd.:D Itt a görbém
Anitacool
2017-10-09 16:06:07
Ha megadod a pontos születési adataidat (dátum, időpont ha tudod, hely) és hogy most hol élsz, kiszámolom neked. :-)
fbara90
2017-10-09 11:38:19
És az mikor van Anitacool? hogyan határozod meg? :D sosem használtam Jónás naptárt :D Egy-kétszer keresgélés közben belefutottam már, de valahogy nem mélyedtem bele sosem. :)
Anitacool
2017-10-09 11:34:54
Egyéb támpont hiányában belőttük a Jónás napomat, abban még lehet bizakodni :-D
fbara90
2017-10-09 11:22:24
Chill köszönöm szépen! :) Bár ilyenkor mennek a leglassabban a napok, mikor az ember azt várja, hogy minél előtt leteljen :D
Eddig ígéretes a te görbéd is! :) sztem még 1-2 magas hővel mért nap, és tuti behúzza a rendszer az ovut :) nekem az 5. magas nap után rakta be az első mért hónapban a kék csíkot. :)
Kira gyönyörűen alakul a görbéd, nagyon bíztató! :)
Erikasz köszönöm a drukkot Neked is, és a kedves szavakat, meg mindannyiótoknak, nagyon aranyosak vagytok, hogy szorítottatok, de azt hiszem elkiabáltuk. Ma reggelre leesett a hőm. :'(
Egyenlőre még nincs vérzés... de szerintem már nemsokáig várat magára.