Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Chill nagyon szépen látszik az ovud, fura hogy nem húzta be a rendszer! Mikor sikerült együtt lenni?
Nálam a helyzet nagyon “follikuláris”. :-) Ha ebből terhes görbe lesz, az maga a csoda lesz! :-) Bízom a testemben és a leendő kisbabánkban, hogy tudja mikor kell jönnie. Nem stresszelek miatta már.
Chill
2017-10-09 10:58:37
Sziasztok!
Üdv mindenkinek! Az újaknak is :)
Zoé kitartást az ágynyugalomhoz, nagyon nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Írj majd néha!
Fbara nagyon ígéretes a görbéd szorítok hogy gyorsan eltelhet ez a 2 nap!!
Többieknek is, sokan lettünk :)
Köszi Anita az érdeklődést, már megvolt az ovum, szerintem látszik is a görbén bár még nem húzta be. (Egy másik oldalon már igen :) ) Most nagyon jól időzítettünk a szerelemmel, remelem ez lesz az a hónap!
Te hogy állsz? Nem LH tesztelsz már? Gorbedet se vezeted? Kisfiad és a fogzas? Nálunk most nyugalom van, bár náthás volt a kislányom, úgyhogy a ciklus elején nem nagyon tudtam mérni, se éjszakánk se nappalunk, meg 4 fogacska akar előbújni. De úgy tűnik rendeződik, már csak 1-2 szer ébreszt éjszaka :D
Csatolom a gorbemet :)
Anitacool
2017-10-09 09:48:45
Chill, hogy állsz? Ovu környékén, vagy már luteálisban?
fbara90
2017-10-09 09:29:43
hát múlt hónapban az ovu utáni 16. napon jött meg. Azt ki akarom várni most is.- bár ugye mivel ez egy elég hosszúra nyúlt ciklus, nem tudom mikor kéne megjönnie. Szóval az előző ciklus luteális fázisa alapján elvileg még 2 napom van a "Mikulásig" :D :) Ha nem érkezik meg, és a hőm is fent marad, akkor hamarosan tesztelek. :)
Kira84
2017-10-09 09:25:13
fbara90
Szia igen elég jól alakúl,de a tiéd is :)
Mikor tesztelsz?
fbara90
2017-10-09 09:12:18
Amandeen köszönöm szépen, én is nagyon szurkolok neked!!! :)
Kira csudajól néz ki a görbéd! :) Megy a drukk, hogy jóóóó sokáig fent is maradjon a hőd! :)
Enyém ma reggel ilyen :)
Kira84
2017-10-09 07:12:38
Sziasztok lányok.
Üdv az ujjaknak.
Én ma így állok,kezd érdekes lenni a görbém :)
Amandeen
2017-10-08 23:53:22
fbara90, nagyon biztató a görbéd! Szurkolok! :)
Amandeen
2017-10-08 23:50:57
Anitacool, hát majd meglátjuk hogy alakulnak a ciklusok ezután.
A doki először 1-2 évet javasolt a gyógyszerszedésre, illetve azt mondta babavállalásig szedjem. Hát nem tudom, én szedtem 3 évig, baba sehol, most már tényleg kezdem azt hinni, hogy a gyógyszer csak akadály, most megpróbálom nélküle, bár természetesen nőgyógyászhoz is megyek majd.
Mindenkinek jó babásodást kívánok!!!!!! :)
Anitacool
2017-10-08 20:04:08
Erikasz, az ovutól visszaszámolok 7 napot.
Anita34 bizony hogy jó! :-) A maximális esély jó időzítéssel 32%, szerintem ezzel számolhatsz nyugodtan.
Nálam a helyzet nagyon “follikuláris”. :-) Ha ebből terhes görbe lesz, az maga a csoda lesz! :-) Bízom a testemben és a leendő kisbabánkban, hogy tudja mikor kell jönnie. Nem stresszelek miatta már.