Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Chill, tényleg egyforma most nézem. Nekem ma fél fokot emelkedett a hőm.
Anitacool, köszönöm ismét a sok segítséget. Megnyugtattál.
Hogy is van ez a Jónásos dolog? Milyen adatok kellenek hozzá? Esetleg ki tudnád számolni nekem is?
Szép napot Mindenkinek és mielőbbi csíkosodást! Előtte persze türelmet (ami nem nagyon van). Legalábbis nekem.
Anitacool
2017-10-12 09:28:30
Niki nagyon úgy tűnik, hogy korábban volt az ovud, mint ahogy teszteltél! Jó látni, hogy az időzítésben ez mit sem számított ;-)
Azt vettem észre, hogy ha nem tudod pontosan hány óra hány perckor, az nem akkora baj.
Niki111
2017-10-12 09:14:31
Sziasztok!
Lányok az hogy lehet szerintetek, hogy míg szedtem fogamzás gátlót addig volt tojásfehérje szerű dolog, amióta abbahagytam meg nincs?
Ma reggel felvittem az adatokat és módosult a görbém is.
Az ovu tesztem mostmár sejtem azért lehetett csak halvány, mert valószínű lemaradtam a pozitivitásáról.
Ti melyik fajtát használjátok?Bár remélem már ne lesz rá szükség.
Azt hiszem Zsoltimmal mindent megtettünk a jó ügy érdekében :)
A Jónás naphoz a pontos időt is kell tudni a születésnek, ugye?
Anitacool
2017-10-12 09:03:26
Chill a görbe lemaradt :-)
Anitacool
2017-10-12 09:02:26
foursnowflakes@gmail.com
Ide jöhet! :-)
fbara90
2017-10-12 08:55:46
Anitacool ha adsz egy e-mail címet, vagy valami elérhetőséget, elküldöm az adataim a Jónás napjaim számolásához. :) Most jutott eszembe, hogy felajánlottad.. :D
Anitacool
2017-10-12 08:49:49
Chill nagyon szép kis görbe :-) Drukkolok ezerrel!
Nekem úgy tűnik, a Jónás nap működhet, magamnak is drukkolok. Pár nap és kiderül, elvileg 7-re mondja a naptár és lányt jelez. Tökéletes lenne!
Chill
2017-10-12 08:40:19
Fbara sajnálom, nagyon szép görbe volt, de nézd a jó oldalát jobban mégismerted a tested, a működését és új hónap új remény!
Chill
2017-10-12 08:38:10
Anita 34 eléggé egyforma a gorbénk 17. napon peteeres és azután csíkot húzunk :D Együtt izgulhatunk!
Chill, tényleg egyforma most nézem. Nekem ma fél fokot emelkedett a hőm.
Anitacool, köszönöm ismét a sok segítséget. Megnyugtattál.
Hogy is van ez a Jónásos dolog? Milyen adatok kellenek hozzá? Esetleg ki tudnád számolni nekem is?
Szép napot Mindenkinek és mielőbbi csíkosodást! Előtte persze türelmet (ami nem nagyon van). Legalábbis nekem.