Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-02 18:36:48

Csuti olyan érzés mintha tej ereszkedne a melleimbe, nem éreztem csak terhesen ,a binbom ég fáj ha hozzáérek! Nem értem !! A multkor 2 alkalommal halvány pozitivat teszteltem ,de megjött nagy fájdalommal darabos vér ,lehet még amiatt ?
Csuti0925
2017-11-02 18:28:31

Nekem a bimbom kokemenyen merev es erzekeny, mar nem tudok hason fekudni mert fajnak ha ranehezedik a sulyom.
Csuti0925
2017-11-02 18:18:19

Erikasz a bimbomirigy duzzanat meg fajdalom nekem sosem volt csak amiota kiderult a pozitiv terhessegi teszt. Csak nov 23-ra van idopontom. Aranyos vagy hogy hianyoltal, jol esett nagyon, koszonom.
erikasz
2017-11-02 18:00:38

Csuti nagyon sajnálom hogy beteg lettél ,de teherbeeséssel betegség is társul valakinél általában.....de nem mindenkinél !Remélem jol vagy és a picurkád is,voltatok már ultrahangon hallottad már a szivverését?
erikasz
2017-11-02 17:55:18

Csuti olyan jó ,hogy itt vagy:D Én nem használok LH tesztet, mert én tudom majdnem mindig, mikor van ovum :) Nektek ovukor ,mellbinbotokon a mirigyek megdagadnak és érzékenyek ? Irjátok már meg.! Nem mullik el ,amell és melbimbó fájdalmam azóta :(
Csuti0925
2017-11-02 16:43:18

Sziasztok! Azert tuntem el, mert tuszos mandulagyulladast szedtem ossze. A felirt Augmentin antibiotikumot a haziorvos sem ajanlotta terhesen, igy kamilla teaval, es c vitaminnal kuraltam magam. Olvaslak titeket, de a mini okostelon kinszenvedes irni es nincs ekezet. A Facelle teszteket en ajanlottam fel a maradekot csuti0925@freemail.hu email cimre irhat akit erdekel. Latok sok szep babagyanus gorbet, ugyhogy mindent bele csajok!
Amandeen
2017-11-02 15:40:03

Erikasz, úgy tűnik, tényleg megvolt az ovud, szinte rögtön menzi után. Szurkolok Neked is! Legyen igazad a babákkal kapcsolatban! :-)
erikasz
2017-11-02 15:23:19

Kira :Még az elején jársz ,ne idegeskedj még ugrálhat .
erikasz
2017-11-02 15:19:25

Sedina :te görbéd stagnált ,nagyon jó igéretes :D
erikasz
2017-11-02 15:14:39

Amadeen csuuuucs örülük :D Fbara nagyon szép :D Kriszta köszönöm ! Amugy mondták már hogy jövöbe látok ! Este rengeteg ujszülött gyermekkel álmodtam ,ebbe a honapban rengeteg babás lesz a forumon :DItt az én görbém .Kriszta örülük hogy megnyugodtál ,legyél boldog kieggyensujozott kismama ! Igérd meg.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!