Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-11-02 14:52:48

Sziasztok, én ma ugyanazt mértem, mint az elmúlt 2 napban.
Örülök a szép görbéiteknek! :)
Niki111
2017-11-02 13:17:25

Kriszta: amúgy pozitívnak vettem, voltunk együtt, csak ide nem töltöttem fel úgy, h pozitiv ovu teszt volt. Rajtunk nem múlik az biztos ;)
Örülök, h jól vagy. a megfázás elmúlt?

Vki írta, h maradt Facelle ovu tesztje esetleg. Talán Csuti? Engem érdekelne, ha még aktuális.
Cskkrisz
2017-11-02 13:03:48

Sziasztok!
Sajnos az atjarhatósagihoz én sem tudok hozzaszólni, de a klinika amit írtál és az oldal között van valami kapcsolat...ahogy jelöltem a pozi tesztet, rögtön a figyelmembe ajánlotta a klinikát. Mikor lesz? Teljesen laikusként az ultrahangos modernebb megoldásnak tűnik...
Erika...te egy jó boszi vagy!!! Ez már a sokadik alkalom, hogy megmondod mi fog történni. ;)
Niki örülök, hogy a nagyid jobban van! Igen...jön az az ovu. Hőd leesett, holnap valószínűleg emelkedni fog. A tegnap esti lh teszt ha már szinte ugyanolyan erős, inkább vedd pozitivnak, nehogy lenaradjatok róla (pl. ma varnád a full pozit, erre tesztelsz egy hómezőt..akkor lehet pont elkerülted az lh csúcsot), inkább legyen biztos. Amúgy a hőd is inkább arra enged következtetni, hogy nagyon közel az ovu.
Latok par nagyon szép görbét, hajrá lányok!
Velünk minden rendben, ma már dolgozok. Cickó megduzzadt és kissé érzékeny, néha van kis hasszurka, illetve émelygés...viszont valamiért mindig éhesnek érzem magam... A hőm ugyanúgy 36,8...ez is igazolja, hogy nem feltétlenül kell 37 körülinek lennie...az alaphőhöz képest legyen 3-5 tized enelkedés (nekem 36,3 volt az alaphőm).
Niki111
2017-11-02 12:27:00

Sziasztok!
Wooow micsoda klassz görbék :)
Tegnap estére még erősebb lett a második csík, de még nem annyira, mint a kontroll csík, akkor az még negatívnak értékelendő, ugye?
Csak akkor vigyem fel, h pozitív az ovu teszt, ha egyforma v erősebb?
Nekem zuhan a hőm, jön a pééééé :9 és vizszerű pici folyás is jelentkezett, ami eddig nem igazán volt. Kehet, h tényleg eddig nem ürült ki a bogyó, basszus

Átjárhatóságihoz sajna nem tudok hozzászólni.
Kira84
2017-11-02 09:32:14

Sziasztok, hát fura ez a görbe, megint ugrálós...
Renata1989
2017-11-02 09:10:19

Amit meg nem tettem hozzá,hogy a Róbert Károly magánklinikán csinalnák meg az átjárhatóságit... valaki hallott róla esetleg? :)
Renata1989
2017-11-02 09:05:52

Sziasztok! Jó reggelt!
Érdeklődnék hogy akinek volt átjárhatósági annak az ultrahangos vagy a röntgenes volt? Az egyik doki azt mondja az ultrahangos a jobb,a masik a röntgenesre eskuszik... mit gondoltok? tanacstalan vagyok
Amandeen
2017-11-02 08:34:04

Sziasztok!
Erikasz, egy jósnő veszett el benned! Ma valóban feljebb ment a hőm! :-)
Így àllok ma.
sedina1987
2017-11-02 06:27:22

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Én így állok ma :)
fbara90
2017-11-01 22:52:15

Niki örülök, hogy jobban van a mamád! Most kerültem gépközelbe, meg tudtam nézni a képet, szépen láttatja már magát a második csík. :) Napról napra erősebb lesz majd, meglátod.
sedina, kira, többiek? :)
erikasz te sem mutattad meg a mai görbéd. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!