Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na lányok, megjártam a dokit, hát megint beintett a szervezetem, mint már irtam régebben.Nekem a bal petevezető elvan záróda,a múlthónapban is ott volt érett tüsző de nem sikerült megjött.Szóval a lényeg a doki szerint most a jobb oldalnak kellett volna működni de ez szépen beintett, olyan üres mint a sivatag,helyette megint a bal oldal kínlódik de csak félgőzzel, mert van egy 9,4,5,5,5,6,és 4,4 mm tüsző a bal oldalon na kész vagyok. Na mondom a dokinak eből sem lesz peteérés, erre azt mondja még a 9,4 simán beérhet hát én kétlem meg amúgy is rossz oldalon van megint. Úgyhogy szerintem megint ez miatt ugrál a hőm, Ja és hab a tortán bejelentette anyósom a sogórnőm terhes megint, ja meg az egyik ismim ma irta 6 hetes terhes.
Nem értem hogyan lehetek ilyen béna miért nem adatik meg nekem hogy Anya legyek, Megvan minden ami csak egy biztos anyagi és erkölcsi háttérhez kell hogy baba legyen. és aki meg nem is tervezi vagy nem akar vagy rossz körülmények között él annak meg simán jön a gyerek. Bocsi hogy így kifakadtam de totál kész vagyok...
Cskkrisz
2017-11-07 19:02:01
Amanden nagyon drukkolok, hogy 12. ciklusnap előtt semmiképpen ne legyen ovu. Az átjárhatósági után kell a szervezetnek regenerálódás vagy akar egy masnapi ovunal szabad utat kap a pete? Végül ultrahangos vagy rönthenes lesz???
Cskkrisz
2017-11-07 18:53:27
Fbara...a te görbédet csak most lattam...nagyon szépike!!!
Cskkrisz
2017-11-07 18:45:04
Sziasztok!!!! Itt vagyok, kicsit kaotikus napom volt...még vissza sem tudtam olvasni...csak par görbét csodáltam meg. Niki a 3 tized nagyon jó, Erika...durvan megugrott az a hő, lehet valami a tojassargája, édesbrgonya dologban. Kira neked ez most egy jelentős esés...uh mindent bele. Doki kinek mit mondott (láttam mara párunknak volt ilyen terve).
Én most értem haza. Utolsó mensi első napja szerint 5 hét 4 nap, de méret alapján 6 hét 6 nap. Szívhang talan jövő hét, de petezsák egyértelműen jó helyen. :) Nagy a boldogság...minden rendben lesz. Köszönöm nektek hogy gondoltatok rám...kivánom hogy hamarosan ugyanitt tartsatok!!!
Ja kaptam duphastont...
erikasz
2017-11-07 18:32:45
Fbara :Szerintem semmilyen ,hatással nem lesz a röngen a gyermekre !Mivel engem 6 honaposan tüdőröngeneztek ,hasamelibe tettek valamit és megcsinálták ,én ebből következtetek!
erikasz
2017-11-07 18:27:59
Fbara köszönöm .A tiéd is gyönyörű:D Amadeen gondolni fogok rád !! Mikor jön Kriszta vissza az orvostól ? Meg Kira is ? Mert ma mennek igaz ?
Amandeen
2017-11-07 17:51:19
Hajrá csajok! Majd írjátok meg mit mondott a doki!
Én így állok ma, 3. ciklusnap. 12. ciklusnapra kaptam időpontot átjárhatóságira. Remélem, még belefér, nem lesz korai ovum (már ha egyáltalán megreped a tüsző), mivel azt olvastam, hogy ciklus második felében nem szokás ilyen vizsgálatot végezni.
fbara90
2017-11-07 17:50:41
Erikasz nagyon szép a görbéd! :) :)
fbara90
2017-11-07 17:45:05
A röntgenes előbbi kérdésemmel kapcsolatban mi a véleményetek?
Nem értem hogyan lehetek ilyen béna miért nem adatik meg nekem hogy Anya legyek, Megvan minden ami csak egy biztos anyagi és erkölcsi háttérhez kell hogy baba legyen. és aki meg nem is tervezi vagy nem akar vagy rossz körülmények között él annak meg simán jön a gyerek. Bocsi hogy így kifakadtam de totál kész vagyok...