Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amanden...nagyon drukkolok neked...és kivánom, hogy az atjarhatósági utan legyen az ovu és végre legyen happy end ez a ciklus.
Renata neked ugyanezt kivanom...most hogy tul vagy az atjarhatósagin....és szerintem ha a doki nem jelezte, hogy no sex, akkor szabad az út...most mar a petéknek is! :)
Kira, Niki...annyira sajnalom, hogy egyikőtök sem kapott jó hírt. Kira nalad a hőugralast ez magyarazhatja...ez ellen lehet valamit tenni? Niki te pedig még ne add fel ezt a ciklust. Szedsz vitamint, eszed a pempőt...lehetsz te még orvosi csoda.
Erika, ugye egekben a hőd? Anitacool veled mizu?
Renata1989
2017-11-08 07:36:07
Sziasztok csajok!
Múltheten megvolt az átjárhatósági vizsgálat.. a bal petevezeték picit szukebb volt.. de mindkettő átjárható... doki nem mondta hogy meddig nem lehet házaséletet élni ,igy mi rá másnap egyutt voltunk.. Bizom benne hogy most már osszejon a baba-- :)
fbara90
2017-11-07 22:15:51
na fogalmam sincs miért ment el 2x a monológom.. :D Bocsiii
fbara90
2017-11-07 22:15:06
Kriszta nagyon-nagyon örülök a jó hírnek! Micsoda boldogság! Vigyázzatok magatokra nagyon! :) :) Remélem azért nem hagysz itt minket teljesen. :)
Kira sajnálom, hogy a bal oldal aktivizálta magát. de a remény még mindig él, bízz magatokban!
Niki... nagyon szorítok nektek is, hogy ne jöjjön meg!!
Sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket.
Renivel vajon mi lehet?
Amandeen bennem is ezek az érzések kavarogtak az előző ciklus végén.
Egyikőtök se kérjen bocsánatot azért mert elmondja a banátát. Nem csak a jóban,de a rosszban is egymás mellett állunk! Segítjük egymást!
Én is egyre jobban félek ahogy telnek a napok. Félek nehogy megint csalódás legyen. De próbálok csak a jóra gondolni. De ahogy közeledik a 14. nap, egyre jobban tele a gatyám... egyszerűen nem lehet nem gondolni rá, csak ott motoszkál folyamatosan az ember fejében. Minden reggel reménykedés, kérem a jó Istent, csak magasat mérjek.
fbara90
2017-11-07 22:15:05
Kriszta nagyon-nagyon örülök a jó hírnek! Micsoda boldogság! Vigyázzatok magatokra nagyon! :) :) Remélem azért nem hagysz itt minket teljesen. :)
Kira sajnálom, hogy a bal oldal aktivizálta magát. de a remény még mindig él, bízz magatokban!
Niki... nagyon szorítok nektek is, hogy ne jöjjön meg!!
Sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket.
Renivel vajon mi lehet?
Amandeen bennem is ezek az érzések kavarogtak az előző ciklus végén.
Egyikőtök se kérjen bocsánatot azért mert elmondja a banátát. Nem csak a jóban,de a rosszban is egymás mellett állunk! Segítjük egymást!
Én is egyre jobban félek ahogy telnek a napok. Félek nehogy megint csalódás legyen. De próbálok csak a jóra gondolni. De ahogy közeledik a 14. nap, egyre jobban tele a gatyám... egyszerűen nem lehet nem gondolni rá, csak ott motoszkál folyamatosan az ember fejében. Minden reggel reménykedés, kérem a jó Istent, csak magasat mérjek.
Amandeen
2017-11-07 20:34:35
Cskkrisz, azt hiszem nem kell regenerálódás a vizsgálat után, mert olvastam olyat, hogy valaki rögtön utána teherbe esett. Csak az a nem jó, ha véletlenül már ott vándorol a pete esetleg megtermékenyülve, akkor az egész kútba esik, mert a kontrasztanyag kimossa...ezért csinálják ovu előtt... na, de mi van ha már 10. Nap környékén ovu van? Akkor most ne is próbálkozzunk addig?
Amandeen
2017-11-07 20:30:45
Niki, Kira együtt érzek veletek!
Körülöttem is mindenki babásodik, sorra jönnek a hírek, én meg női mivoltomban érzem magam semminek, selejtnek és bénának, hogy ez nekem meg nem sikerül.
Ami a vizsgálatot, átjárhatóságit illeti, nem tudom melyik verzió lesz, csak azt tudom, hogy iszonyat összegbe fog kerülni. Szerintem ultrahangos lesz, de igaziból nem kérdeztem rá, akkor még nem is tudtam, hogy többféleképpen is el lehet végezni. Nem olvadtam utána soha, mert azt gondoltam ilyen helyzetbe biztos nem kerülök majd, hogy kelljen... hát tessék...
Niki111
2017-11-07 20:08:14
Sziasztok!
Kriszta, ezek nagyon jó hírek, dejóóóó, szívből gratulálok :)
Kira: oh, ne már :( és most akkor mi lesz?vizsgálatok még? Ja, hát ilyenkor sorra jönnek a babás infók, az biztos. Fakadj csak ki nyugodtan, azért vagyunk itt. én sem vagyok a legjobb passzban :(
Én is most jöttem a dokitól. Hááááát.....baromi vegyes érzéseim vannak. -leginkább összeszorult a gyomrom, közvetlenül a szívem után.
Azt mondta, hogy megtörtént már az ovuláció,ez biztos. Viszont az, h most terhes legyek, szerinte kb egy orvosi csoda lenne.
Mert hogy túl korán van az ovuláció, nincs ideje a méh nyálkahártyának regenerálódni. Most meg van ugyan vastagodva valamennyire, de szerinte ez édeskevés ahhoz, hogy meg is tapadjon:(
A hőgörbe vezetés nagyon tetszett neki, meg mondtam a pozitív ovu tesztet is. Azt mondta, hogy nem mondja, hogy biztos nem sikeres ez a ciklus, de inkább erre készüljünk. Nem tudom, h erre hogy lehet felkészülni, mert nekem fogalmam sincs egyelőre.
Azt mondta, h ha megjön, akkor ciklus 3. napjától Clostilbegyt kell szednem a ciklus 7. napjáig. 1 szemet/nap. Aztán meglátjuk.
Zsolti meg közölte, h nem baj, ha nem lesz közös gyerekünk....úgyh most padlót fogtam kissé :(