Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kriszta :Remélem minden rendben lesz veled és Csutival is .Csuti a sok rossz után, csak jót fogsz hallani ......és boldog leszel elfelejted ezeket a rossz dolgokat .Hűjék ezek az orvosok!! Engem nagyon megviseltek ezek a dolgok ,amit leirtatok ,nagyon sajnálak benneteket tiszta szivemből :(:(
Cskkrisz
2017-11-09 19:34:07
Fbara...nagyon szépen alakul a görbéd!!! Megy a drukk!
Kira...de jó, hogy a hormonok rendben vannak...a pé is egykettőre rendeződik!
Cskkrisz
2017-11-09 19:30:44
Amanden...egy hét múlva az fog kiderülni, hogy nincs semmi olyan probléma, amit ne lehetne gyorsan orvosolni. Nagyon drukkolok nektek. Ilyenkor biztosan sokkal érzékenyebben reagal az ember a környezetében történt babasodasokra...de ez normális. De semmiképpen nem szabad magad ostorozni.
Erika neked cickófajas??
Cskkrisz
2017-11-09 19:03:48
Sziasztok! A valtozatosság kedveért ma is rohanok...pedig pihennem kéne.
Nem is volt időm végigolvasni...csak egy két dologra reagalok gyorsan.
Niki szetintem is korai beágyazódásos vérzésnek...hacsak nem előbb volt ovu...de hat nem. Inkabb a hirtelen megterhelés lehet a ludas. De a hőd szépem alakul!
Csuti...örülök, hogy elmentél dokihoz. Nekem szeptember 29-én volt az utolsó menses első napja. Az alapján 5+6 hetes vagyok...de ezt ugyebar csak a masodik vizsgalat igazolta. Az első nálam is egy őskövülettel készült...meg persze lehet a dokin is múlott. Elsőre petezsák 20 mm, szikhólyag, pulzaló szívcső nincs, 7 hét, minden ok. Masodjára petezsák 15 mm, szikhólyag, pulzaló szívcső van, meg pluszban egy 7x5 cmes mioma. Van némi különbség. Szóval lehet nálad is ez a helyzet. A honvédban dr. Váraljai Vandanal voltam...übercuki, akapos, megnyugtató dokinő.
Erika...rajtad a vilag szeme...szép a hőd!!!!
erikasz
2017-11-09 18:48:12
Kira :Hogy állász? Annak nagyon örőlök hogy a progid az jó :)
erikasz
2017-11-09 17:45:41
Csuti nagyon sajnálom :(,de ahogy irta Niki :Vannak még csodák .
Niki111
2017-11-09 17:23:09
Lányok nemrég 2 picike ver csepp volt a bugyimon . Emelygek és ég a gyomrom egész reggel óta . De ugye ma volt a fizikai felmérő , valószínű inkább a terhelés okozta . 5.dpo még beagyazodas nem igen lehetséges
Sosem tapasztaltam ilyet
Niki111
2017-11-09 17:20:48
Csuti : jaaaaj, Istenem :( de jó , h elmentel orvoshoz . Mondjuk hasi ultra hanggal korai terhességet megállapítani az érdekes . Még szabad azért bizakodni ? Szegény :( gondolom ki vagy most . Azert reménykedjünk ... hátha . Pont te írtad tegnap , h vannak csodák csak hinni kell
Csuti0925
2017-11-09 17:15:08
Tegnap este volt ket pici piros folt. Ma reggel halvany rozsaszin nagyon nyalkas cucc jott ki belolem. A vizsgalat ota egy halvany atlatszo rozsaszin folt illetve egy barnas folt volt. Valamelyiket tuti a vizsgalat okozta. De mas, tehat vetes nem volt. Viszont fajdogal a hasam alja, olyan mintha mindjart meg akarna jonni fajdalom.
Anitacool
2017-11-09 16:58:26
Reméljük, hogy csak azért nem tudott életjelenséget találni! Én tudom, milyen a végsőkig bízni, miközben a legrosszabbra számítasz. Nagyon átérzem a helyzeted. Változott a vérzés azóta?