Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki ma-holnap jönne meg, ha úgy dönt.... de remélem nem fog :-D
Migrénes fejfájása van mindig a hugomnak is. Van vmi kapszaicinos orrspray, elsőre picit csíp, -(így tágítja az ereket az orrodban-ezzel segíti elő,hogy mielőbb elmúljon a fájdalom), ami migrénes fejfájásra jó, már akkor be kell fújni, mikor érzed hogy durvul. Neki általában segít elmúlasztani. Ha gondolod kérdezz utána gyógyszertárban. :)
Köszi Anitacool, aranyos vagy :)
Anitacool
2017-11-10 09:40:40
Jogos, nekem is volt már 16 napos luteálisom. Akkor várunk még pár napot, drukkolok, hogy ne zuhanjon a hőd :-)
Az átjárhatóságiról fogalmam sincs, kérdezd meg a dokidat, hogy normális-e ez a fájdalom. Össze biztos nem esett, nyugi :-)
Niki111
2017-11-10 09:20:26
Fbara: juuuj tényleg de jó !! Mikorra nem Várod ? Mar a napokban ugye ? Én is bizakodom (persze , mi mást tennék :) ) ilyen gorbem nem volt eddig , hamar felment 3 tizedet és mostmár 4 napja olyan magasan van , ami nekem eddig a max. Szóval igyekszem nem beleelni magam ;)
A fejfájás elmúlt olyan fel 11 körül. A nagyfiam fektette le a kicsit , vacsiztak is ügyesen én meg doglodtem a sötét szobában és mozzanatlanul, csukott szemmel vergodtem. Aztán szépen elmúlt.
Reni : én erre most nem igazán tudok mit mondani . Esetleg hívd fel
A helyet , ahol csinálták az atjarhatosagot, h lehet -e ennyi nappal később ilyen fájdalom . Ha rendellenesnek érzed , akkor meg sztem orvos.
Renata1989
2017-11-10 09:18:26
fbara90
Azt mondta átjárható... a bal oldalinal kissebb szükület volt ,de késöbb megjelent a folyadék... most azt nem tudom hogy akkor most a folyadék hatására az a kis szukulet megszunhetett? szoktam erezni mikor peteérésem van de ez erősebb szurkálás
fbara90
2017-11-10 09:14:08
Anitacool 2-3 napot várni szeretnék fent marad -e még a hőm :) mert múlt hónapban is hirtelen zuhant le a magasból. Azt hiszem ha 16 napig fent marad, akkor már lehet sejteni, hogy baba van a dolgoban. :) azt minimum ki szeretném várni, ha még lesz rá lehetőségem, és nem kopogtat be a nemvárt.. :)
Anitacool
2017-11-10 09:08:03
Fbara mikor fogsz tesztelni? Szépen fent maradt a hőd :-)
fbara90
2017-11-10 08:52:00
Vagy esteleg ovulációs fájdalom? Szoktad érezni mikor van? mert kb akkor pont középidőben vagy.
fbara90
2017-11-10 08:51:09
Szia Reni!
És mit mondott az orvos? Rendben van minden? Átjárható? vagy volt elzáródás? Gondolom azért fáj, mivel azért ott most megpiszkálgattak.
Renata1989
2017-11-10 08:44:53
Sziasztok. múlthet pénteken volt az atjarhatósagim... tegnap óta nagyon szúrnak a petefészkeim ... erősen ... ma vagyok a ciklus 15. napjan... mitől lehet ez a fajdalom ? nem volt meg ilyen...
fbara90
2017-11-10 08:33:13
Sziasztok!
Csuti örülök, hogy jelentkeztél,este igen későn olvastalak Titeket, akkor már nem írtam, bocsi. Szerintem csak azért nem volt még szivhang, mert picurka a babád. :) (vagy tényleg a gép nem volt a helyzet magaslatán.) Ne aggódj, rendben lesz minden! A stressz hiányzik most a legkevésbé neked! A hődet nem mérted mostanában? Szerintem az jó jel már, ha még magason van a hőmérsékleted.
Erikasz biztos nem akarod megvizsgáltatni orvossal a melleid? Aggódom érted. Ha mammográfiára nem is akarsz menni azonnal, azért a nőgyógyásszal átvizsgáltatnám a helyedben. A kegyetlen mellfájás nem hiszem hogy normális, ahogy te fogalmaztál. Inkább menj el feleslegesen.. :)
Hgabesz remélem az a hiányzó baba is megérkezik hozzátok hamarosan! :) :) :) Örülök, hogy benéztél közénk! :) Bárcsak én is érezném mi mikor van, de nekem minden "tünetmentesen" zajlik a testemben. :D
Niki eddig szupi a görbéd, nagyon izgulok érted! :D Jobban vagy már? elmúlott a fejfájás? én fogászaton voltam, úgyhogy foghúzás utáni fájdalommal küzdöttem egy kicsit. :) Annyit mértem ma, mint te! :D
Itt a görbém :)
Migrénes fejfájása van mindig a hugomnak is. Van vmi kapszaicinos orrspray, elsőre picit csíp, -(így tágítja az ereket az orrodban-ezzel segíti elő,hogy mielőbb elmúljon a fájdalom), ami migrénes fejfájásra jó, már akkor be kell fújni, mikor érzed hogy durvul. Neki általában segít elmúlasztani. Ha gondolod kérdezz utána gyógyszertárban. :)
Köszi Anitacool, aranyos vagy :)