Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Csuti0925
2017-11-09 15:45:38

Koszi csajok hogy izgultok ertem. Okosabb nem lettem hetfon kell visszamenni. 20 mm de nincs eletjelenseg. Azt mondta nagyon pici meg barmi lehet. Sajnos a megerzesem nem jo a mandulagyulladas lehet elvitte. Leirom szo szerint mi van a papiron. VV: Kp. tag vag. Puhabb portio folyt.-ban kacsatojasnyi grav.jell.ut.afv.szab.korny.
UH TVS: az ut. uregeben 20 mm-es GS-ben embrio sejtheto, de vitalitas nem itelheto meg.
Dg: korai grav.
Missed ab?

Mondta hogy pihenjek fekudjek ne stresszeljek es szedjek magne b6-ot. Kerdezte hogy megallapitotta e orvos a terhesseget? Mondtam nem, mert csak nov 23-ra kaptam idopontot. Azt mondta hogy teljesen jo az az idopont mert addigra mar tobb mindent latni mert akkor mar nagyobb lesz. En a legrosszaabra keszulok fel mert nagyon csovalta a fejet mig csinalta a huvelyi ultrahangot es tudjatok a testbeszed sok mindent elarul.
Niki111
2017-11-09 14:17:35

Fbara : logikus lenne , h még ugrana , de nem törvényszerű . Ne essen le az a lényeg :)
Mi lehet Csutival ?
fbara90
2017-11-09 11:21:22

Niki eddig egyetlen egy napon mértem 36,9-et az előző ciklus végén. utána mélyrepüléssel megjött a nemvárt..
Nekem nem szokott 36,8 fölé menni. De én is gondolkodtam már rajta hogy ha beágyazódik, magasabbnak kellene-e lennie a megszokottnál. Bár szerintem ez is valószínűleg teljesen ember-függő.
Örülök, hogy jól sikerült a felmérés, ügyes vagy! :)
Niki111
2017-11-09 11:15:42

Fbara : az eddigi ciklusaidban is 36,8 volt a max , ameddig felment ?
Nekem is arra van beállva , de még nem volt több .
Azon gondolkoztam , h ha beagyazodik , akkor még innen ugrania kellene fel ? Most magamról beszélek
Köszi a drukkot, sikerult a felmérés . Ahhoz képest , h mióta nem futok .
Végig azon járt az eszem , h vajon mi zajlik a testemben ? Így hamar elment a 2 km .

Csuti merre vagy mar ?? Izgulok én is , úgy nincs baj ?
fbara90
2017-11-09 09:48:56

Na Lányok most olvaslak Titeket, látom Csutink még nem jelentkezett. Izgulok érte én is most már nagyon!! :( Remélem minden oké! :-O

Niki drukkolok h jól sikerüljön a felmérőd! :) Szépen halad a görbéd!
Erikasz de szuper a te görbééééd is! :) Szép magas a hőd! :)
Kriszta annyira örülök, hogy jól van a kis picurkátok és Te is :) Mikor húgom 13 hetes terhes volt, azt mérték uh-n hogy még csak 10 hetes....egyik-másik orvos elképesztő milyen pocsékul dolgozik. ennyit nem csal egy gép sem..
Miómát meg nem észrevenni... pfffff.....

Anitacool köszönöm, hogy értem is izgulsz, én is nagyon izgulok most már! :D Ma 36,7-et mértem.

Anitacool
2017-11-09 08:33:30

Csuti hogy vagy? Voltál ügyeleten? Remélem már vége az ijedelemnek!

Erika. Bravo! Gyönyörű a görbéd :-) Pár nap és kiderül, izgulok érted!

Niki hamarosan odaér, reméljük megtörtént a randi és az E-vitamin segít pihepuha ágyikót csinálni neki!

Fbara hogy állsz? Érted is izgulok :-)

Többiek?
Niki111
2017-11-09 07:47:48

Sziasztok ! Csuti , mi újság ?
Erika : szeretem az édes burgonyát, de sajnos arany árán merik
Én így állok ma . Múlt hónapban ilyenkor mar volt 1 tized esés .
Bizakodók és megyeka fizikai felmerore . Drukkoljatok ;)
erikasz
2017-11-09 07:09:39

A gép előtt fent lenni ,már megyek dolgozni sziasztok délután 16 orakkor jelentkezem !!!
erikasz
2017-11-09 07:07:25

Csuti : Remélem jól vagy ? Irjál hamar ,neidegeskedjünk !!!! Nem szoktam ilyen hamar fent lenni ,csak feszült vagyok Csuti miatt !! Kriszta a mioma majd felszivodik ahogy fejlődik a gyermek ,majd meglátod ! Már felrakom a görbém ,emelkedett .Niki ezeket egyed ez természetes az édesburgonya drága ,de nagyon finom !
Amandeen
2017-11-09 01:32:26

Csuti, remélem minden rendben! Majd jelentkezz!
Kriszta, azta, hogy mik vannak!?! Nem minden doki jó, csak kár, hogy ezt előre nem tudjuk! Csak nehogy akkor derüljön ki, amikor már elrontotta a dolgokat, és félre kezelt. Még jó, hogy így fény derült a dolgokra, és minden oké.
Szurkolok mindenkinek!
Szépek a görbéitek!
Nekem görcsben a gyomrom, 1 hét múlva talán kiderül, van-e valami gond nálunk. Félek, valamit majd nem találnak rendben...azért reménykedem, hogy valami úton módon összehozható lesz egy csöppség, már nagyon vágyom rá. Már öcsémék is babáznak 2 hónapja, pedig ők nem is tervezték, fiatalabbak is, mégis előbb lett gyermekük, pedig azt hittem, majd én leszek soron előbb, hiszen én vagyok az idősebb. Na, mindegy, így alakult. Csak rosszul esik nap mint szembesülni azzal, hogy körülöttem csak úgy jönnek a babák mindenkinél gond nélkül, pl. 3 kolléganőmnél is, volt osztálytársaimnál is, nem is egynél, hanem legalább ott is 3-4-nél, sőt nem is egy baba, hanem ikrek, stb...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!