Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az adatbevitelnél is jelölhető a progeszteront kipipálva, ott van a gyógyszer neve mögötte zárójelben.
Anitacool
2017-11-10 15:40:57
Kira a Duphaston a progeszteronhoz hasonló hatóanyagot tartalmaz. Hatással van az ébredési hőre, megemeli és amíg szeded magasan tartja akkor is, ha nem vagy terhes.
Kira84
2017-11-10 15:32:07
Sziasztok lányok,tegnap vettem be az első adag Duphastont 2x1 , Szerintetek létezne hogy befolyásolja a reggeli mérést?
Hasi uh-val nézte a doki a peteérést akkor volt a legnagyobb szerinte, a bal oldalon 9,4 mm, most olvastam hogy naponta 2mm nőnek a tüszők elvileg mit gondoltok még beérhet valamelyik vagy inkább mondjak le erről a ciklusról és csak pihenjek?
fbara90
2017-11-10 14:36:25
Rendben van, és bocsi, nem piszkálni akarlak ám. Csak törődés.. :)
erikasz
2017-11-10 14:33:24
Fbara igen olvastam ugyis mennem kell a nődokihoz december 14 én rákszűrésre .Aranyos vagy:D De ha nem leszek terhes most és még mindig fájni fog a körzetinek megmutatom az biztos !!
fbara90
2017-11-10 14:17:20
Húú erikasz, már csak 2-3 nap és te is izgulhatsz nagyon! :D Olvastad mit írtam neked? :)
erikasz
2017-11-10 14:15:24
Fbara ,Niki gyönyörü a görbétek .....D Hgabesz köszönöm a dicséretet csak baba is legyen a szép görbéböl ! Én is csodálkozok milyen gyönyörü ,most zuhantam 36.8 ra ,remélem nem a menszi ... érezni menszi fájást nem érzek ,csak a fejem fájt kicsit ,meg a mellem fáj, de csucs fájdalom !! Köszönöm hogy agodtok értem :) Csuti hogy vagy .?
Bettilovebaby
2017-11-10 13:49:07
Hgabesz Nekem első Clostilbegyt-tel sikerült a picur, a ciklus 3.napjától napi 2 szemet szedtem ,a 12.napon ultrahang vizsgálat, mindkét oldalt kettő tüszőm volt (15.16.18.19mm ) 14. napon tüszőrepesztőt kellett beadnom (nem mindenkinek szoktak felírni) amitől 15 nap estére megrepedt a tüsző, nem tudom, hogy hány, de sikerült, (15 hetes a pocaklakóm) :) Nekem a gyógyszer nélkül 7,5 mm tüszőm volt 10. ciklus nap és csak egy volt.
Remélem segítettem. Ha még érdekel valami, lehet kihagytam szívesen válaszolok. Mindenkinek drukkolok.
fbara90
2017-11-10 12:43:49
Hgabesz, tűrtőztetem magam, volt már negatív teszt a kezemben többször is, nem kell mondanom nektek milyen rossz érzés... most inkább biztosra játszom.. :) Akkor csinálom meg, ha elég biztos vagyok már benne :)
Hgabesz
2017-11-10 12:41:05
Fbara nagyon drukkolok, szep magas a gorbed. Egyebkent mar mutatna vmit a teszt en tuti nem birnam ki :)
Niki, nekem mikor terhes voltam a teifazisossal az ovu utan 36,8 volt 6 napig a hom. Utana ment meg fel. Drukk ;)
Koszi Kira, elfelejtem mindig hogy az orszag tobb pontjarol vagyunk :) bpi vagyok. Ha kezelnek endokrinologiailag tuti meglesz az eredmeny.
Renata, nekem irto fajdalmas az ovu. Mindig. 1-3 ora. Ciklus 15.napja az is lehet de azert kerdezd meg a dokit.