Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-08 22:23:52

Csuti majd jelentkezz , aggódunk !
Niki111
2017-11-08 22:22:52

Kriszta : Istenem , de joooo :) 4 mm :) hülye mioma , h kerülhetett oda ... a fenébe . Anyukámnál volt sajnos , gyerekfej nagyságú
Erika : gyerekkoromban ettem utoljára ilyen cukorral kevert tojást . Nézegettem miket lehet , avokados dolgok is jók . Szoktam csinálni avokados tojás krémet , igaz az nem nyers forma .

Kira : de legalább ezt is tudod ! Hány grammos diétát kell tartod ? Nejem is bajos az inzulin és a cukor is . Épp reggel fogja nézni anyu az éhhomi vercukrom . Van neki meroje .
Én anno 160 ch diétát csináltam , és a futással lement 25 kg . Nahát ez mar a múlt sajnos . Szépen vissza is kúszott azóta

Holnap drukkoljatok , megyek éves fizikai felmérőre . Egy éve nem futottam kb ... remelem legalább esni nem fog
Kira84
2017-11-08 21:31:04

Na lányok ma megtudtam a múlthavi eredményeket a női hormonokról és a cukor terhelésről.
A lényeg az összes női hormon nagyon jó azt mondta a doki mostanában ilyen jó progeszteront nem is látott mint az enyém,gondolom ez köszönhető a méhpempőnek,amivel gond van az az inzulin és a cukor de nem vészes csak a gyógyszeren kell állítani hogy végre be álljon és a fogyás is be indúljon. Idáig a Merckforminból xr 1500 szedtem most felemelték napi 2000,. Azt mondta ha ez rendbejön talán a peteérés is beindúl magától,de azért ajánlott egy jó nődokit aki elég megbízható. Na mindegy egyenlőre most ez van talán a kövi hónap eredményesebb lesz..
Cskkrisz
2017-11-08 20:03:42

Niki azt mondta minden a legnagyobb rendben, a mioma nem fog gondot okozni, lehet majd szülés után műteni kell, de az is lehet hogy felszivodik terhesség alatt. Baromi nagy (7x5 cm majdnem) nem is értem eddig ezt hogy nem vették észre, pedig rendszeresen jarok vizsgalatra, meg mar voltam olyan panasszal hogy nagyon erős darabos a menses...hat emiatt. De fel fog szívódni.
Most a lényeg hogy még 6 hetes sincs és mar pulzal a szívcső, 4 mm a kis draga.
Niki111
2017-11-08 20:00:42

Kriszta , majd mesélj mi volt , ha mar megnyugodtal .
Pihenj sokat
Niki111
2017-11-08 19:59:08

Kriszta : Azta büdös ....!! De akkor most rendben vagy , ugye ?
Mioma? Hogy a csudába került oda ? :o
Mit mondott a szimpi doki néni ?
Cskkrisz
2017-11-08 19:59:07

Ezek után oda biztosan nem megyek...pedig ajánlottak. Azonban a honvédkorhazban igényjogosult vagyok ellatasra, bar körzetileg nem oda tartozok és ez a mai dokinő is olyan nagyon emberséges volt...pont őt ajanlotta egy ott dolgozó ismerősöm, hogy jó lenne ha ma ő ügyelne.
Csuti tényleg ne varj...valószínü csak hormonpótlas kell.
Lanyok bocsánat...de ma csak felületesen voltam jelen...egész nap sik ideg voltam. De mar minden jó. Holnap végigolvaslak titeket!!!
erikasz
2017-11-08 19:19:02

Látod Kriszta ilyenek a fizetős orvosok ! Hogy nem vette észre a miomát ?? Álatorvos az ilyen ! De még annak sem jó!!!!!
Cskkrisz
2017-11-08 19:02:09

Sziasztok! Csuti szerintem is menj be ügyeletre...én most onnan jövök.
Tegnap voltam ugye dokinál, kaptam hormonpótlást, boldogság. Majd elkezdtem agyalni, hogy mivaaaan??? 7 hetes terhességnél nincs szívhang, szikhólyag, meg menses alatt sex nélkül fogant? Bementem a honvéd korhazba, kifogtam egy nagyon helyes dokinőt. Ahogy én szamoltam 5+5 hetes a terhesség, 20 mm helyett 15 mm a petezsák, van szikhólyag és pulzaló szívcső. :)
Illetve egy szép nagy mióma, amit szintén nem vett észre.
A barnazasra nalam fenyegető vetélést irtak...Csuti nem akarlak megijeszteni, de inkább menj feleslegesen!!!!
erikasz
2017-11-08 18:44:11

Niki: Én az A-Z mama vitamint szedem ! Igy nemtudom egyik vitamint sem tulzásba vinni ,abba is van folsav ,B1,B12, vas ,evitamin ,B6,cink ,antioxidáns,Cvitamin,magnézium,jód,Á vitamin szoval minden ami kell ! Ezt már 2 .honapja szedem, olyan jól érzem magam azóta .Azelőtt ittam a Barátcserje teáját vagy 6 alkalommal .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!