Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool végig nézegettem a görbéimet a lutelárisom 11,12,13 nap volt ,van olyan hogy megváltozik ?
Anitacool
2017-11-10 19:00:20
Erikasz nincs beágyazódáskor leesés. A luteális közepe táján babától függetlenül van egy 2. ösztrogén csúcs, ilyenkor előfordulhat leesés (meg emiatt egy pici barnázás, ennek sincs köze a beágyazódáshoz). De ne aggódj, ez nem számottevő leesés, még így is bőven emelkedett, lássuk meg holnap :-) Tudod, a luteális hossza számít!
erikasz
2017-11-10 18:27:18
Anitacool én a 12 nap járok nem azért volt a leesés?
Anitacool
2017-11-10 16:40:16
Erikasz kb 8 nappal ovu után kezdődik és a 11. nap be is fejeződik :-) Nem ismerem azt a tesztet. :-)
erikasz
2017-11-10 16:33:55
Vettem tesztet remélem jó Corax 25 ml ? Azzal mikor lehet megnézni ismeritek?
erikasz
2017-11-10 16:30:14
Anitacool : Mikor van a beágyazodás ? Jövök friss hirekkel az biztos :D
Anitacool
2017-11-10 16:27:42
Niki neked trifázisos volt a görbéd? Nem emlékszem! A mostani görbédre már hat a pempő ;-)
Erikasz remélem visszamegy a hőd, gyere reggel a friss hírekkel :-)
Hgabesz: még sosem volt ilyen tartósan fent nekem, csak sajnos a mólt havi trifázisos görbém vége menzi lett, mert nemtudott megtapadni :(
de ilyen szép egyenes görbe még nem volt sosem
Nekem úgy mondta a doki, hogy a ciklus 3. napjától kell szednem a 7. napig napi 1x. Ezt csak doki határozhatja meg, úgyhogy majd biztosan elmondja neked, hogy h kell szedni.
Kira: szerintem is emelheti a hőt, így talán kicsit csalóka is.
erika: reméljük nem menzi :(
Fbara: most én is megfogadtam, h leghamarabb a nemvárt napján tesztelek , mert nagyon utálom már a negatív teszteket :(