Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira : Szolnok környéki vagy ? Én Cegledre járok Dr. Habony Pálhoz. Ő is foglalkozik bonyolultabb esetekkel
Niki111
2017-11-10 07:59:23
Sziasztok ! Kriszta , anyunak nem terhesség közben volt miomaja. Neki iszonyú rendellenes verzeseket okozott olyan 40 -45 éves kora körül . Hat ot kipakoltak .
De terhesség közben hallottam mar én is felszívódo cisztarol, miomarol
Csuti : hogy vagy ?
Gabesz : nekem mar fel van írva a closti , ha ez a hónap nem lesz sikeres
Fbara : naaaa? Mennyi az annyi ?
Többiek ?
Én bestagnáltam.
Ilyen egyenes gorbem sem volt még
Este iszonyú migrenem volt megint :(
Kira84
2017-11-09 22:34:33
erikasz
Hát ez a hónap kész kínlódás. Beszéltem a dokival, mivel ezekből a tüszőkből már pém nem lesz,azt javasoltam szedjek Duphastont hogy ne csússzon el megint a ciklusom, 10 napig ha meg mégis valami csoda folytán beérne valamelyik akkor sincs gond legalább erősítve lesz..
Kira84
2017-11-09 22:29:33
Hgabesz
Szia én most Szolnokra járok, nekem az endós dokim, Emődi Sándort és Gyenes Orsolyát ajánlotta hogy ők azok akik mint nőgyógyászok ezt a területet is ismerik.A legtöbb mezei Nődoki azt sem tudja miről beszélek ,több mint 1 évig Szegedre jártam de sajnos a dokim tovább képzésen van így közelebb kel dokit találnom.-
Hgabesz
2017-11-09 21:37:36
Sziasztok Lanyok!
Ritkan vagyok, nem merem a homet, mert csak stresszelt. Igy alszom 6 utanig, mikor mertem 4 korul ebredtem. Pontos a mensim, erzem az ovut, mar csak a baba hianyzik :)
Niki,
En anno a 6.napon apro csipkedest, szurkalast ereztem egyertelmu veagyazodasi jel volt. Drukkolok.
Kira,
Megkerdezhetem kit ajanlottak nodokit?
En is szedek mercformint, azota jobb a progeszteronom.
Erika,
Miota neha felnezek ide ez a legszebb gorbed. Hajra:)
Csuti, pozitivan gondolkodj. Sok meredek sztorit hallottam mar es egeszseges babak lettek megis.
Remelem jol irtam a neveket elnezest ha teveszrettem.
Hajramindenkinek!
Nekem sajna uj honap kovetkezik pedig kesett egy napot, es volt hasszurkais, szerintem megtapadassal volt gond. Nalam beert hogy segitseget kerjek clostilbegyt formajaban.
Volt mar valakinek ilyen?
Anitacool
2017-11-09 20:31:22
Kriszta az igazi aggódás és izgalom csak a + teszt után kezdődik, de ezt már tudod :-) Minden rendben lesz! Csak pozitívan, ahogyan írtad is!
Aranyos vagy, hogy kérdezel, kb jövőhétre várom az ovut :-)
Cskkrisz
2017-11-09 19:50:56
Jaaa...még azt is mondta dokinéni, hogy ülőfürdő, nemi élet, fizikai terhelés kerülendő. :( De ezen ne múljon semmi. Érzem, hogy minden rendben lesz.
Az ember azt gondolná, hogy csak a pozi tesztre varva van izgalom és aggodalom...egy fraszt...ennek soha nincs vége...mindig van valami.
Anitacool veled mizu???
erikasz
2017-11-09 19:50:16
Kriszta a miomát ahogy a gyermek nő fejlődik ,elpusztitja mire szülnifogsz ott sem lesz ! Hallottam ilyet nyugodj meg ! A progeszteron hormon ami már benned nő fiatalito hormon azért mondják kismamára megfiatalodik ,az elpusztitja a miomát érted ?
Cskkrisz
2017-11-09 19:43:47
Niki mi lett anno anyud hatalmas miomajaval? Vagy nem akarom tudni?
A babócat illetően megnyugodtam, pulzál, jó helyen van...de ez a mioma ramhozza a fraszt...okozhat vetélést, koraszülést, nem tud a baba úgy fejlődni, meg ekkoranal nagy esellyel császar van. És ha ezt műteni kell, akar a mehemet is elveszithetem. Ezek a tények...igazabol semmi jó. De én most minden nap arra koncentrálok, azt vizualizalom, hogy a mioma fog vesziteni a terhességgel szemben, mert a picur erős és egésszséges és felszovodasra kényszeriti a miomat.
Van egyébként bármi, amivel ezt a vizualizaciót meg tudom természetes úton támogatni???
A duphastont kidobom...most a dokinő az untrogestant javasolta...mivel nem szajon at bevevős így jobb a felszívódása, koncentraltan hat és kevesebb a mellékhatása.
erikasz
2017-11-09 19:41:51
Most kegyetlenül fáj a cicim !!! Kriszta te hogyérzed magad ?