Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-12 08:52:52

Sziasztok lányok!
Fbara: ???? :) Nagyon drukkolok alig várom, h írj mi újság
Erika: sajnálom!Mikorra nem várod?
Amandeen: én az átjárhatóságihoz nem tudok hozzászólni. De érdeklődve olvasom, amiket írtok. Ez az önmegtartoztatás nem lehet túl kellemes, de mindent a jó ügy érdekében
Csuti: hogy vagy ?Hánykor mész holnap?
Kriszta: hogy vagy?
Bettylove: nekem vizsgálat nem volt. A doki szerint túl korán van az ovum, nincs ideje felépülni rendesen a méh nyálkahártyának. 25 napos, a múlt ciklusban 10. napon volt hő szerint, de akkor nem volt pozitiv az ovu tesztem. Most pedig a 11. napon volt és pozitiv volt az ovu teszt és hő szerint és akkor is éreztem. Ezért írta fel a Clostit, h kicsit húzzuk az ovut.

Anitacool: Tényleg visszament a hőm :)remélem ott is marad fent. Ilyen görbém még sosem volt. 1 hét múlva nem várom.....
nem kell, h trifázisos legyen azt olvastam. Ha ennél nem megy magasabbra attól még hő szerint simán lehetek terhes, igaz?
erikasz
2017-11-12 08:30:32

Lemaradt a görbém ! Fbara remélem te pozitivat tesztelsz :) Csináltál ?
erikasz
2017-11-12 08:28:38

Itt a görbém, zuhantam 0,2 tizedet ,de menszinek nyoma sincs .Teszt negativ .:(
Amandeen
2017-11-11 21:56:31

Bettilovebaby- nem válaszoltam meg teljesen a kérdésed, első babára várunk mindketten.
Amandeen
2017-11-11 21:35:39

Bettilovebaby: hát akkor szerencsések vagytok! Mi több, mint 2 éve vagyunk házasok és eddig még nem jött össze. Igazából tudatosan csak idén álltunk neki a babaprojektnek, mármint úgy tudatosan, hogy elkezdtem figyelni magam, számolni a napokat, mérni a hőm, stb.... Nekem ciszta gondom volt 3 évvel ezelőtt, ami szerencsére felszívódott és utóbbi vizsgálat is azt mutatta ki, hogy most nincs cisztám.
Nálunk ráadásul az az érdekes szitu van, hogy azóta idén augusztusig hormonpótló tablettákat szedtem, szóval már szedtem a gyógyszert, amikor összeházasodtunk. Elvileg nem volt fogigátló, de gondolom csak lett valami szövődménye. Cyclo progynova a neve, ösztrogén és progeszteron tartalmú. Tulajdonképpen most van a 3. gyógyszermentes ciklusom azóta, hogy abbahagytam, így a házaséletünkben is ez a 3. ilyen tiszta tablettamentes hónap, bár hangsúlyozom, nem fogamzásgátló volt. Na, most, lehetséges, hogy amúgy összejönne a baba, csak még idő kell, de lehet, hogy valami nem stimmel, és ezt azért nem árt kivizsgálni. Jó, ha tudjuk, rendben vagyunk-e. Ki tudja hogy alakult volna, ha nem szedtem volna a gyógyszert, vagy ha előbb abbahagytam volna... Nem tudom, számít-e, hogy egész eddigi együttlétünk alatt szedtem ezt a tablettát, mindesetre nem tudtam meg, mi lett volna, ha egész végig a természetre bíztuk volna magunkat mindenféle mesterséges beavatkozás nélkül. Ami nqgyon aggaszt, az viszont az, hogy múlt hónapban megnézettem az AMH hormonszintem, és nagyon elkeserítő eredményt mutatott. 32 leszek, de úgy állok rendelkezésre álló petékkel, mintha legalább 45 éves lennék. Kifogyóban a készlet. Egyébként meg azt olvastam, hogy befolyásolja az eredményt pl. fogigátló szedése, aminek azért idő kell, míg kiürül a szervezetből. Mondjuk, akkor lehet nem reális az eredményem (legalábbis remélem), mivel hasonló összetételű gyógyszert szedtem, mint egy fogigátló.... nem tudom. De remélem, hogy a vizsgálatok végre segítenek kideríteni, miért nem jön a gólya.
Bettilovebaby
2017-11-11 18:21:38

Amanden Mióta próbálkoztok? Első baba? Az orvos átjárhatóságit akart nekem is. Nekünk meg volt már sperma vizsgálat kb 6 hónap után küldtem el párom, az is rendben volt, és mivel, én is házon belül dolgozok , mondtam dokinak , hogy próbáljuk ki a stimulálást, nekem így könnyebb volt, de nem bántam, meg mivel nem túl kellemes a átjárhatósági vizsgálat, vagyis függ attól hogy csinálják, de nekem felesleges is lett volna, mivel az első hónap sikeres volt :) ( Évekig védekeztünk gyógyszerrel az tüszőimet elintézte, szerintem, mivel egy havi kúra ritkán segit, Már nincs jelentősége , de hosszú volt ez a több mint 10 hónap várakozás)
Amandeen
2017-11-11 17:49:27

Hgabesz- azért aggódom az átjárhatósági vizsgálat időpontja miatt, mert bár valószínűleg terhesség nem áll majd fönn, ugye mert nem is vagyunk együtt, de ha már addigra meglesz az ovu, és kimossák a petét, akkor hiába leszünk utána együtt, ez a hónap is kárbavész, meg kell majd várni a következő ciklust.
Azt olvastam, hogy sok párnak azonnal az átjárhatósági után jött össze a baba, mert pont ovu előtt mosták át az utat, ha volt is némi elzáródás, azt a kontrasztanyag átmosta, és így minden adott lett a megtermékenyülésre. Na most, ha mindez ovu után történik, akkor erre nem lesz esély.
Arra nem is merek gondolni, hogy mi lesz, ha nem lesznek jók az eredmények. Lombik?!
Amandeen
2017-11-11 17:39:04

Erikasz- köszi a tippet, igen olvastam, majd kipróbálom ezt a citromos módszert.

Bettilovebaby- ez érdekes, nálam pont fordídva van, az orvosom előbb az átjárhatóságit javasolta legelső lépésnek egyben a spermavizsgálattal, és minden további lépés és teendő majd ezek eredményétől függ majd. Vagyis, ha minden rendben, akkor jön a gyógyszeres stimuláció.

Hgabesz- legelső lépés nálunk ez a két vizsgálat lesz, és az eredménytől függően lesz gyógyszeres kezelés a következő lépés, már amennyiben mindent rendben találnak. Ha nem lesz rendben, pl. van elzáródás vagy lassúak a spermák, vagy minden együtt, stb.... akkor megmondják majd mit kell tenni. Gyógyszeres stimulálásnak csak akkor van értelme, ha egyébként szervileg minden rendben, minden út tiszta, kiskatonák is rendben, csak éppen kell a petefészkeknek egy kis tüszőérlelő segítség.
erikasz
2017-11-11 15:21:57

Kira te drága ,nekenődj már el ,mindjár lesz avud meglátod csak türelem...Az idegességgel még tetözöd azt a PCO t ,nyugodt légy kieggyensujozott !!! A CÉL LEGYEN ELÖTTED !!!!! Nevess és nézz humoros filmeket ,menjetek biciglizni pároddal kapcsolodj ki !! Puszi ,puszi ....
erikasz
2017-11-11 15:11:06

Bettilovebaby: Örülök hogy eddig minden rendben és hogy jól vagy ? Remélem nem leszel itt sokáig ,mert hamar terhes leszel !!!!!!!! :D De nem fogsz megfeletkezni rollunk ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!