Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hgabesz
Köszönöm szépen jól vagyunk :)
Cukorterhelés, hormon vizsgálat vérvétel 3. és 21 napon, párom sperma vizsgálata ennyi, szerintem ha már nem sikerül a gyógyszer akkor kell átjárhatósági, nekem is úgy volt ha nem sikerül, az lett volna a következő lépés, de szerencsére nem volt rá szükség.
Felírta már a doki a Clostilt? Kitartás csajok.
erikasz
2017-11-11 14:48:10
Amandeen:Irtam olvasd el ,vagy olvastad ,hogy lehet az ovut késleltetni?
Hgabesz
2017-11-11 14:04:49
Koszonom Bettilovebaby!
Jol vagytok? :) Neked a closty elott volt mas vizsgalat? Petevezetekatfujas?
Niki neked? Vagy te is csak a clostyt kapod egybol?
Amandeen, nalatok a kivizsgalasok utan mi varhato?
Ovu elottre olvastam en is az atjarhatosago vizsgalatot hogy biztosan ne legyen terhesseg addig. Viszont akar abban a honapban is osszejohet mar!
Azon gondolkodom menjek e el egy ilyen vizsgalatra. A clostilbegyt kura elott szulseges lehet?
Kira84
2017-11-11 13:08:35
Sziasztok lányok,Többen is irtátok hogy a Duphaston elvileg befolyásolja a reggeli hőt,hát lehet én vagyok a kivétel, mert nekem nem emelte meg.Már lassan kihűlök ez kész vicc de gondolom ezt most köszönhetem az 5 kis tüszőmnek amik nem tudnak beérni, így most megint Pcos érvényesül eben a hónapban.Talán nem is baj rám,ránk fér a párommal egy kis pihi.. :)
erikasz
2017-11-11 11:58:12
Amaden : Irtam az ovut lehet huzni, a citrommal mindennap egyet kicsavarsz és a levét megiszod de ezt 3,4 napig tudod huzni vele tovább nem !
Amandeen
2017-11-11 11:53:46
Szerintetek baj, ha ovu utánra esik majd a vizsgálat? Mindenhol azt olvasom, hogy mindenképp ciklus első felére időzitik, na de mi van, ha nekem nem tankönyvi a ciklusom, pl. előző havi ciklusom 21 napos volt, vagyis 10. Nap környékén már megvolt az ovu, jó, mondjuk előtte meg 36 napos volt a ciklusom, ááá, én sem tudom már mit gondoljak.....
Amandeen
2017-11-11 11:47:28
Fbara: szurkolok nagyon!!!!!
Csuti: pihenj sokat, most ez a legfontosabb!
Erikasz: nagyon izgi, remélem ez lesz a te hónapod!
Ami engem illet, hát mi most önmegtartóztatunk, sajnos. Nemrég múlt el a menzi, most meg készülünk a vizsgálatokra. Nekem hüvelykúpokat kell használnom az átjárhatóságiig, férjecskémnek meg 4-5 nap szex nélkül spermavizsgálat előtt.... :-( de lehet, jobb is így, mivel ha véletlenül hamarabb lenne ovum, mint a vizsgálat (szerintem úgy lesz), akkor a vizsgálat kimosná a petét, még akkor is,ha megtermékenyülne, és ezt ugye nem látja akkor még az orvos, hogy fennáll-e terhesség vagy sem. Most szurkolok, hogy 12. Ciklusnapomig, amikor is a vizsgálat lesz, ne legyen ovu, de olyan érzésem van az alhasamban, hogy sajnos addig megtörténik majd. Szóval ez most egy üres hónap lesz...úgy tűnik... :-(
Anitacool
2017-11-11 11:39:24
Fbara, Erikasz én mindkettőtök helyében vennék ma tesztet és reggel ellőném! Általában párban babásodunk itt a fórumon, a fiammal is úgy volt, kettessével jöttek a + tesztek ;-) Szóval hajrá!!!
Krémes folyás az ovu után teljesen megszokott, ne aggódj miatta :-)
Arra én is kíváncsi vagyok, mikor lesz ovum, egyelőre még meg sem jelent a tojcsis nyák, úgyhogy nem 3 napon belül. Várok, de nem izgulom túl most :-)
Niki elég persze, a hossza számít igazán, nem a magassága ;-) Drukkolok neked nagyon! Csatlakozz be 3. babásnak hamarosan :-)
fbara90
2017-11-11 10:57:49
Aranyos vagy Niki, bárcsak úgy lenne! :D az ujjak már csuriban vannak! :D
Niki111
2017-11-11 10:55:52
Anita : de ha 36,8-ig megy vissza az tulajdonképpen kevés ? Mert mindenhol azt írjak , h 16 napig fent kell lennie , akkor sejthető a terhesség . Vagy amíg nem esik coverline alá , addig jó ? Áh nem értem mar ...
Erika: azt hiszem te meg Kriszta írtatok a multkorira , h trifazisos . Végülis mindegy .
Kriszta : nálad mi újság ?
Fbara : juuuuuuj ez olyan izgiiiiiiii. Várom , h tesztelj és remelem pozitív +++++++
Köszönöm szépen jól vagyunk :)
Cukorterhelés, hormon vizsgálat vérvétel 3. és 21 napon, párom sperma vizsgálata ennyi, szerintem ha már nem sikerül a gyógyszer akkor kell átjárhatósági, nekem is úgy volt ha nem sikerül, az lett volna a következő lépés, de szerencsére nem volt rá szükség.
Felírta már a doki a Clostilt? Kitartás csajok.