Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen :végre tulvagy rajta ! De a spermát csak nyers tojás sárgájával lehet hejrehozni,vagy lágy tükörtojással ha a nyers tojást nem megy és mártogatni!
Amandeen
2017-11-16 18:40:41
Sziasztok!
Erikasz, igen, eddig bejött a citrom!
Nemrég értünk haza, túlvagyok rajta. Kettős érzéssel jöttem el a dokitól.
Nem is tudom, hol kezdjem. Széndioxiddal fújtak tele, és úgy vizsgálták meg, hogy átjárható vagyok-e. Kicsit kellemetlen érzés volt, nem volt szörnyű, csupán pár percig tartott, igazán nem fájt. Mindkét oldalon szépen lehetett hallani a gáz áramlását, úgyhogy doki azt mondta átjárható vagyok, ilyen téren minden rendben. Most kicsit vérezgetek, mert a cső, amit felnyomtak kicsit megsértett, de azt mondták elmúlik.
Sajnos most a tüszőimet nem nézte meg, nem tudom, hogy ami a szervezetem tüszőérlelését illeti, az rendben van-e. Ez máskorra marad, mivel talált kis sebecskéket, amiket előbb kezelni kell valami termo-akármicsodával. Következő menzi után kell mennem. Ez eddig rendben is van.
A nagyobb pofáraesés az volt, amikor közölték velünk, hogy párom kis katonácskáinak 60 %-a nem életképes, valami rendellenességgel rendelkezik, és csak 40%-a egészséges. Mindez azt jelenti, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy természetes úton összejöjjön a baba, mivel bár van rá lehetőség, de az a 60 akadályozza a maradék 40 feljutását. Ettől még próbálkozhatunk, de nincs sok esély. Doki január-februrában inszeminációt ajánlott, és ha nem jön össze, akkor mesterséges megtermékenyítés, lombik jöhet már csak szóba.
Vigasztaltak, hogy lesz baba. ne aggódjunk. Hát legalább ennyi remény maradt, megtudtam, hogy lehet babánk (nem vagyunk teljesen meddők, hála a jó égnek), csak nem valószínű, hogy természetes úton. :(
Mit mondjak? Nincs jó kedvem.
Spermaállományt szerintetek lehet valamivel javítani?
fbara90
2017-11-16 17:48:49
Erikasz öröm olvasni a boldogságtól kicsattanó soraid! :)
Betty már tudjátok milyen nevet adtok a pici lánynak? :)
erikasz
2017-11-16 17:30:15
Én meg beirtam hogy menszi megszokásbol ,de már ma nem volt semmi ! Kijavitottam !
erikasz
2017-11-16 17:21:31
Kira hol vagy 0,5 tizedet felment a hőd ma ?
erikasz
2017-11-16 16:52:31
Anitacool :nézd meg hogy 20 orakkor pozitiv lesz ,a sok eggyenletes után nagy a leesés és szerintem nagy a tűszőcskéd jól megért !!! Hallottam olyat is menszikor volt ovuja,és azért nem esett teherbe mert olyankor nem voltak eggyütt !!! De a páromnak névnapja volt tegnap ritka név Albert ! Ajándék ,torta ,minden volt köszöngetés telefonon ,és vendégsereg ugyhogy sűtöttem ,főztem azért nem voltam fent köztetek ! Hum getett tegnap az ágyban ! -Mondta én ajándékba tőlled mást szeretnék !! -Humm de még beteg vagy nem lehet !! Én.- Mért nem lehetne már alig van ! A boldogságtol madarat lehetett volna fogatni vele !!! Nagyon szeretem imádom boldog vagyok vele ,figyelmes odaadó,ritka az ilyen ember ! Nemtudok a Jó Istennek hálát adni érte ,hogy vele élhetem le a meglévő életem !!
Anitacool
2017-11-16 16:36:54
Köszi Csuti, az most nagyon jól jön :-))))
Csuti0925
2017-11-16 16:33:55
Koszi a kerdest: nyugi van hala istennek.
Betty: gratulalok a kicsi lanyhoz.
Anitacool: ez nagyon jo, babavarazspor:) Ket marokkal szorjuk, ezen nem fog mulni! :)
Niki: nyugi! Nagyon beporogtel es ez nem tesz jot.
Anitacool
2017-11-16 16:31:09
Kora délután ellőttem egy ovutesztet, az ugyanolyan lett, mint tegnap, de szerintem este is ellövök egyet, akkor szokott pozitív lenni. Viszont végre megjelent a tojcsis nyák, nekem onnan 3 nap szokott lenni az ovu. Úgyhogy lehet még van időm. Megy a drukk a petécskéimnek, hogy megrepedjenek :-)))
Erikasz, ha együtt vagytok az csak jó, ha van ovu ha nincs :-) Én korainak találom ovus leesésnek, de bármi megtörténhet! ;-)
erikasz
2017-11-16 16:20:50
Baszus csajok nekem együtt kellett lenni a párommal :D Alig volt az este menszi már. Nagyon zuhant a hőm igaz ? Lehet ovum van? Mert tegnap és ma fájt a petefészkem szurodott, most a baloldalon ,a multkor a jobb oldalon létezne?