Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fbara90: csináltam tegnap reggel, negatív volt :(
Csak most megint "hülyeséget" csináltam :D Nem tudom milyen meggondolásból, de reggel csináltam LH tesztet, amit már máskor is csináltam mensi előtt. Akkor full fehér maradt, ma meg majdnem pozitív lett. Most ez foglalkoztat, de utána olvastam, lehet már újra elkezdett növekedni az LH szint a kövi ciklushoz. Inkább hiszem ezt, mint hogy babát jelezne elő jóstesztként. Kisebb lesz a csalódás igy. :(
Meg az a fura, hogy hol itt fáj, hol ott, egyébként meg nem szoktam szinte semmit érezni, mielőtt megjön. De lehet már beképzelek mindent. Muszáj lefoglalni magam, mert ez már tényleg sok :D
fbara90
2017-11-21 09:29:30
Margaréta a helyedben lassan lehet hogy ellőnék egy hcg tesztet! :)))
Emelkedő a tendencia és gyönyörű magason van a hőd! Nagyon szorítok, hogy ez egy szép babás görbe legyen! :D
Margaréta88
2017-11-21 09:26:26
Niki: nagyon sajnálom, ami a mamáddal történik, fel a fejjel, bízni kell!!! :)
A ma reggeli hőm nem ment lejjebb, de feljebb se (0,05 az semmi). Hát türelmesen várok, valami majd lesz.
Én is úgy hallottam, hogy az "igazi" méhpempő a legjobb. Sokan azt eszik, állítólag hatásos is.
Anitacool
2017-11-21 09:12:22
Niki bárcsak segíthetnénk a nagyin! Küldünk neki gyógyító energiát! Jajj sajnos ezek a körülmények nem segítik a pozitív gondolkodást, de zárjátok ki a szomorú múltat, higgyetek és bízzatok! Ölelés!
fbara90
2017-11-21 08:54:51
Niki nagyon-nagyon sajnálom! :( Borzasztó lehet így látni, legyetek erősek! :( Az én szívem is belesajdult, ahogy olvasom a soraid! Remélem kegyes lesz a jó Isten, és felépülve hazamehet az otthonába! :( Most neki megy a legnagyobb drukk!
Niki111
2017-11-21 08:49:44
Sziasztok!
Sajnos a mamám nagyon rossz állapotban van. Tegnap a fél napot ott töltöttük a kórházban. Ki volt kötözve, nagyon zavart állapotban volt :(
Az egész ráadásul azzal kezdődött, hogy azon a folyosón van most, ahol az apukám tavaly áprilisban meghalt, mert Apu külön volt a leukémia miatt, h nehogy megfertőződjön még valamivel, és ilyen lekülönített szoba, csak a női részen volt. Szóval ahogy megláttam a folyosót és a szobát, ahol 2 hétig haldoklott és ahol a napjaim nagy részét töltöttem....pánik roham szerű rosszullétem volt :(
Utána megláttam a mamát, szegényt annyira sajnálom...zokogott, h vigyük haza, h miért kötötték ki, tele van lila foltokkal és megragadás nyomokkal :(
Megszakad a szívem, szegénynek szép élete volt, miért érdemli ezt, nem értem. Ráadásul a szobában többen haláközeli állapotban vannak, szóval....
Tegnap este bevettem az első szem clostit, egyelőre mellékhatást nem érzek. Menzim már nagyon minimális., sztem holnapra el is múlik.
Barbi: most nekem is hasonló a tiédhez, olyan mintha legalább 1 fokos különbség lenne, közben meg csak 0,1 tized.
Kriszta, Csuti: merre vagytok? minden rendben?
Amandeen, én azt olvastam, h a méhpempő kapszula nem olyan hatásos, mint a rendes méhpempő. Amúgy a párod hogy viseli ezt a dolgot?
Többiek?
Anitacool
2017-11-21 07:02:18
A mindemit, az már egyszer biztos!
Sajna mostanában nekem sem túl rövid, pedig nő vagyok :-((
Amandeen
2017-11-20 23:36:34
Anitacool, mostanság olvastam valahol a 100napot, de egyébként 3 hónapról tudtam, 74-80 nap a herében, aztán további 14 nap érés a mellékherében, az kb. 90-94 nap, de az jobb, ha "csak" 80. :-) a férfiaknak jó hosszú ciklusuk van!
Anitacool
2017-11-20 22:56:57
Amandeen én “csak” 80 napról tudok. Addigra átfut a “gyógyszertár”, meg az életmódváltás hatása is ;-) Méhpemőből váltsatok át ha majd elfogy 100% tisztaságú méhpemőre, sokkal hatékonyabbnak mondják. Maca tényleg jó, annak idején én is szedtem. Jó úton jártok! :-)
Niki pihenj egy nagyot, aztán mesélj! :-)
Amandeen
2017-11-20 22:38:37
Anitacool, erikasz, köszi a biztató szavakat.
Ma voltunk gyógyszertárban és kb. egy zsák vitaminnal, nyomelemmel, aminosavval, stb. jöttünk haza. Persze, nem kell mondjam, kész vagyonba került az egész, és itt még nincs vége. Mivel nem volt az a gyógyszer, amit kerestünk, megrendelték nekünk, holnap-holnapután talán már meg is érkezik. Szintén drága az egy havi adag, de neten somat olvasgattam ebben a témában és jókat hallottam róla. Orthomol Fertil Plus a neve, hasonló mint a Profertil, de sokkal több dolog van benne. Reméljük, az majd felturbózza a kis katonákat, csak nem tudom mikorra lesz eredménye,hiszen a spermiumoknak kb. 100 nap kell, mire elkészülnek... de próbálkozunk. Étrendben is változások, azok a do!gok, amiket írtatok, meg ezek a vitaminok. Ezen kívül kedves párom szorgalmasan szedi a méhpempő kapszulákat, meg a Maca gyökér kivonatát, ami állítólag szintén hatásos. Egy maréknyi kapszula minden nap.....
Csak most megint "hülyeséget" csináltam :D Nem tudom milyen meggondolásból, de reggel csináltam LH tesztet, amit már máskor is csináltam mensi előtt. Akkor full fehér maradt, ma meg majdnem pozitív lett. Most ez foglalkoztat, de utána olvastam, lehet már újra elkezdett növekedni az LH szint a kövi ciklushoz. Inkább hiszem ezt, mint hogy babát jelezne elő jóstesztként. Kisebb lesz a csalódás igy. :(
Meg az a fura, hogy hol itt fáj, hol ott, egyébként meg nem szoktam szinte semmit érezni, mielőtt megjön. De lehet már beképzelek mindent. Muszáj lefoglalni magam, mert ez már tényleg sok :D