Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Teljesen jó időben vagytok mindketten :-)))
Én is 88-as vagyok :-D
fbara90
2017-11-20 14:51:53
Margaréta én 90-es vagyok! :) Mi is az első babánkat igyekszünk összehozni. :)
Mi június óta nem védekezünk, de ez a 4. mérős ciklusom. Igaz ami igaz, az elsőnél még kicsit fogalmatlan voltam. :) Már nagyon várjuk a mi kis csodánkat, de hát csak megvárat minket! .. :D Az első 2 hónap még elég vakvágány volt, görbevezetés nélkül. Azóta sokat okosodtunk itt együtt a fórumon. :)
Már nagyon szeretném, ha sikerülne! :(
Margaréta88
2017-11-20 13:53:27
Anita: Igen, első lenne. Májusban volt az esküvőnk, csak utána terveztük. A 88 valóban a születési évem, lassan ideje lenne már babázni. :) Előző hónapban is csináltam már ovu tesztet, csak akkor későn kezdtem és már halványodott a második csík. Akkor is előbb volt az átlagostól.
Anitacool
2017-11-20 13:15:33
Kira szerintem próbálkozik ezerrel a szervezeted, lőj el egy lh tesztet, biztos, hogy a hormonok játéka!
Anitacool
2017-11-20 13:14:08
Jó, hogy vezeted a görbéd, így legalább tudod, hogy az ovud időpontja eltér az átlagtól, mert előbb van :-) Meglásd, meglesz az eredménye! Neked is azt kívánom, hogy ne kelljen sokáig maradnod, legyen hamar babátok! Első lesz? 88 a nevedben a születési évedet jelöli? Mi is júliusban kezdtünk bele a projektbe :-)
Kira84
2017-11-20 13:13:42
Ja bocsi a görbém meg lemaradt..
Kira84
2017-11-20 13:12:32
Sziasztok lányok,
Hát nem is tudom mi ez szóval, ma azt vettem észre hogy Wczés után olyan fura barnás aranybarna valami jött el tőlem de ez nem vér volt, szóval nem élénkpiros, egyre jobban fájnak a melleim de ez is fura mert csak a külső oldaluk érzékeny meg a bimbó na szóval én már nem értem a testem mi a fene ez....
Margaréta88
2017-11-20 11:12:38
Niki: próbáltam magam visszafogni, hogy nem csinálok tesztet, de nem bírtam magammal és teszteltem, persze negatív lett :( Úgyhogy az esély majdnem egyenlő a nullával (szerintem)
Anitacool: július óta próbálkozunk, eleinte nem tudatosan, de utána olvastam, hogy mikor van a legnagyobb esély stb. és ez a hónap meg talán az előző volt az ami már "élesben" ment.
fbara90
2017-11-20 10:24:15
Anitacool remélem meglesz az a randi! ;-)
Niki az én mai mérésem sem biztos hogy teljesen reális, mert fél3kor megébredtem egy jó 20 percre,mire vissza tudtam aludni.. De talán annyit ez nem számít, Nálad érthető, hogy nem lehetne értékelni.
Niki111
2017-11-20 09:44:07
Anita : azt én is ... lehet , h fog még írni vmit , 12. Napon vissza kell mennem hozza Uh -ra.
Margaréta : ohhh mit adnék érte egyszer ilyen magasra mászna a gorbem . Szerintem még ne keseredj el . Tudom ám , h könnyű mondani .
Barbi : én ma nem mértem , mert hajnali 3-kor értem haza a munkából .
Én is 88-as vagyok :-D