Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-11-19 17:07:47

Üdvözöllek körünkben Margaréta, remélem hamar jön majd az a baba, drukkolok!
erikasz
2017-11-19 17:04:03

Margaréta88 :Én is mielőbbi babásodást kivénok neked :D Nagyon igéretes görbe jó magasan van, még mindig, pedig 14 napon jársz ! :D
erikasz
2017-11-19 16:59:46

Kira : Nagyon sajnálom,de a mellem már nekem is kezd feszülni,és a binbom is az ovu is lehet nemgondolod ? Volt már olyan hogy később volt ovud ?
fbara90
2017-11-19 16:47:29

Üdv közöttünk Margaréta! Mielőbbi babásodást kívánok! :)
Niki ne aggódj, a gyógyszer biztos segíteni fog!
Kira még ne add fel! Lehet most felemelkedik a hőd! :)
Kira84
2017-11-19 16:01:48

Sziasztok lányok
erikasz
Hát szerintem ez vak vágány ez a hónap, tegnap óta a melleim is fájnak,szerintem csak idő kérdése és megjön...
Niki111
2017-11-19 14:47:53

Sziasztok!
Margaréta: nyugi, mi sem tudunk nem rágörcsölni :)
Barbi: mi is pont tegnap beszéltük Zsoltimmal, hogy milyen szép karácsonyi ajándék lenne egy pozitív teszt.
Nekem most nem olyan nagyon durva darabos, mint a múltkor. amit meséltem.
Erős, de nincsenek azok a brutál nagy darabok. Nagyon bízom benne, hogy most nem vékonyodik el annyira nyálkahártya.
Holnaptól kezdem a clostit. Annyi van ráírva, h étkezés közben kell bevenni. De vajon melyiken? én az ebédet gondoltam. Ma hajnal 2-ig dolgozom úgyis, a reggel el fog csúszni.
Erika: akkor neked is ennyire közel van a menzi végéhez az ovu? Hát az nem túl jó sajnos, nincs ideje a nyálkahártyának regenerálódni. Nekem ezt mondta a dokim.
Sedina: hű, drukkolok nagyon, h minden rendben legyen!
Kriszta, Csuti? Hogy vagytok?
Margaréta88
2017-11-19 13:33:22

Sziasztok!
Régóta olvasgattam a honlapot, és úgy gondoltam én is elkezdem mérni a hőmet. Lassan az első hónapon végére érek, azért bízom benne, hátha sikerül a baba. Sajnos nem tudok nem rágörcsölni...
fbara90
2017-11-19 13:16:40

Anitacool megy a drukk,hogy ovud legyen! :D
Csajok...remélem ez már az utolsó izgulós hónapunk lesz... és a Jézuska meghozza a pozitív teszteket a fa alá! :)
erikasz
2017-11-19 12:01:30

De remélem Kira csatlakozik ! :),Hol vagy, felment a hőd ?
erikasz
2017-11-19 11:55:27

Sedina :Mi ténleg együtt izgulunk ......

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!