Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki remélem tudja a dokid, mit csinál.
Barbi, én is húzom a csíkot :-/ De nem magasan. Nem lett pozitív (csak majdnem pozitív) ovutesztem egész hétvégén... ma reggeli első pisiből meg majd’ leugrott! Még hogy délután a legkoncentráltabb, hehh! Ha csak ezután fog megrepedni, akkor szívás, mert hét elején nem lesz nagyon esély a hancúrra... ilyen a formám. Bízok most az eddigi katonákban, hogy kitartó szeretők és megvárják a “Hölgyet”. Ma azért teszteltem, mert hajnalban éreztem erős ovufájdalmat.
Margaréta bízzunk a végsőkig, míg nincs vérzés! Mióta próbálkoztok?
Erikasz? Nyugi menzesz alatt is lehet ovu, akkor is van egy hete ugyanúgy a progeszteronnak méhnyálkát építeni. Nem mosódik ki még a vérrel sem, hisz a petesejt még csak a petevezetőben jár ;-)
fbara90
2017-11-20 08:44:31
a 36,8 még nem alacsony hő :) Érzed, hogy meg fog jönni ?!
fbara90
2017-11-20 08:43:45
Margaréta sajnálom, ha megjön. :(
Ti mióta próbálkoztok a babavállalással? :)
Margaréta88
2017-11-20 08:19:30
Hát én már nem bizakodom, feladtam erre a hónapra. :(
Ma megint kevesebbet mértem. Tegnap ráfogtam arra, hogy nem otthon aludtunk, biztos azért lett kevesebb. De ma már nincs mire fogni, a saját helyemen, jól is aludtam...
fbara90
2017-11-20 07:52:20
Niki ehhez a gyógyszer témához nem tudok hozzászólni. De az ovu eltolásával végülis van benne logika, hogy a petesejtedet segíti, mert annál viszont biztos többet tud vastagodni a nyálkahártya, mint eddig. Nem hiszem, hogy nagy mértékben vékonyítaná.. különben mi értelme?! Vagy ovu után is kell szedni valamit, ami segíti a beágyazódást? Nem értek ehhez.. :) csak próbálok okoskodni :D
fbara90
2017-11-20 07:47:17
Hát lányok, ez minden, csak nem változatos...! :D
Ti mit mértetek? :)
Anitacool megvolt az ovud? :D
Kira feléd mi a helyzet?
Többiek? :))
Niki111
2017-11-19 23:08:57
Barbi: jaj, de jó is lenne Istenem :)
Csajok, most nekem tegnap jött meg, tegnaptól számoltam az első napot. Tegnap volt darabos, erősebb vérzés. Ma meg alig-alig valami. Ez jelentheti azt, hogy már nem annyira sok nyálkahártya válik le?
Furán kevés az eddigiekhez képest. A második napon még erősen meg volt eddig. Most meg már mintha múlna el.
Nem értem.
Ráadásul a clostira meg azt olvastam, hogy vékonyítja a méh nyálkahártyát....Akkor nekem pl minek írták fel?Ok, h arrébb tolja az ovut, dehát pont az a baj, h nem elég erős a nyálkahártyám.
Pfffff.......jójó nem görcsölök rá :)
fbara90
2017-11-19 21:13:54
Erikasz a valaha volt legboldogabb karácsonyom lenne! :D
erikasz
2017-11-19 17:19:52
Fbara :Ugy legyen hogy a Jézuska megajándékozzon minket zebra csikos tesztel :D Milyen nagy lenne a boldogság ..........:D
erikasz
2017-11-19 17:15:14
Niki : Nekem mindig igy volt ! Mindig a 6 naptol ,10 ig ,de akkor a jövöholnaptol teszek rolla ,inni fogom a citromot ! Lehet igazad van nemtud a méhnyálkahártya megvastagodni ez is baj lehet a korom miatt :D Akkor még fiatal voltam,mikor a gyermekeket szültem ,de akkor is 21 naptol 24 ig volt a ciklusom :)
Barbi, én is húzom a csíkot :-/ De nem magasan. Nem lett pozitív (csak majdnem pozitív) ovutesztem egész hétvégén... ma reggeli első pisiből meg majd’ leugrott! Még hogy délután a legkoncentráltabb, hehh! Ha csak ezután fog megrepedni, akkor szívás, mert hét elején nem lesz nagyon esély a hancúrra... ilyen a formám. Bízok most az eddigi katonákban, hogy kitartó szeretők és megvárják a “Hölgyet”. Ma azért teszteltem, mert hajnalban éreztem erős ovufájdalmat.
Margaréta bízzunk a végsőkig, míg nincs vérzés! Mióta próbálkoztok?
Erikasz? Nyugi menzesz alatt is lehet ovu, akkor is van egy hete ugyanúgy a progeszteronnak méhnyálkát építeni. Nem mosódik ki még a vérrel sem, hisz a petesejt még csak a petevezetőben jár ;-)