Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-11-21 15:35:19

Amandeen jobbulást!
Tiszta cuki a párod, hogy így áll hozzá :-)))
Többiek most csukjátok a szemeteket, ez itt a reklám helye:
https://bolt.biopiac.info/termek/tiszta_mehpempo_hagyomanyos_25_g.html
Én innen rendeltem, van nagyobb kiszerelés is. :-)
Amandeen
2017-11-21 15:03:40

Lányok, asszem megfáztam. Alig van hangom, berekedtem, reggel kicsit fájt a torkom, bedugult az orrom....
Amandeen
2017-11-21 15:01:46

Méhpempőről annyit, hogy sajnos most nem találtunk igazit, valahonnan majd be kell szerezni, szóval maradt a kapszula, hogy azért mégse teljenek üresen a napok. Remélem azért lesz így is némi pozitív hatása.
Amandeen
2017-11-21 14:53:27

Niki, a párom eddig hősiesen viseli a rá rótt diétát, mindig megkérdezi tőlem, hogy akkor ezt vagy azt most szabad-e ennie. Persze én böngésztem át a netet, és írtam ki, hogy mit lehet, mit nem, ő csak keveset olvasott bele a dolgokba. Úgy érzem azért rosszul érinti a dolog, de ugye kit ne érintene rosszul. De egyre jobban belejön. Viccesen mindig kérdezgeti, hogy akkor mi is van azon a tiltólistán, és mi is az, amit ajánlott fogyasztani. Úgy látom igyekszik nem túlstresszelni a dolgot, pozitívan áll hozzá, és bízik benne, hogy jól megy majd minden. Gondolom pont ezért nem is akart túlságosan utána olvasni a dolgoknak, hogy ne idegesítse fel magát. Bízik azokban a dolgokban, amiket én találtam és mondok neki. Viccelődve most már doktornéninek nevez, mintha ő lenne a páciensem. :-)
Amandeen
2017-11-21 14:41:44

Niki, nagyon sajnálom a mamádat, teljesen át tudom érezni a helyzetet. Az én mamám 3 éve halt meg a kórházban. Ő is ki volt kötözve szegényke, mert a műtét utáni zavarodott állapotában felkelt az ágyból, hogy ő akkor menne haza, kereste a ruháit, elesett, megütötte a fejét, stb... borzasztó volt őt úgy látni. A kezét is lekötötték, mert kihúzta a szondát az orrából... jajj, még mindig olyan nehéz erről beszélnem. Nagyon kötődtem hozzá. Minden egyes alkalommal, amikor mentünk hozzá látogatóba, összeszorult a gyomrom ahogy közeledtünk a kórház felé, a szoba ajtaja előtt meg pláne. Nem tudtam, milyen látvány vár majd, nagyon ki voltam borulva. Szóval átérzem, amiket írtál.
Miután elveszítettük őt, teljesen kikészültem lelkileg, ami kihatással volt az immunrendszetemre is, annyira legyengült, hogy sorban jöttek a betegségek, végül tüdőgyulladásom lett, ami miatt 3 hétig ágyba lettem parancsolva. Eltelt pár hónap, mire sikerült összeszednem magam. Nem kívánom senkinek.
Sok erőt, kitartàst nektek, és reméljük meggyógyul a mamád!
Anitacool
2017-11-21 14:03:50

Köszi Barbi! :-) Neked is egy csodaszép karácsonyi ajándékot kívánok ;-)
fbara90
2017-11-21 13:35:51

Anitacool remélem nemsokára a 2.-al büszkélkedhetsz :))))
fbara90
2017-11-21 13:34:55

Margaréta különösebben én sem vizsgálgatom magam.. de ovu előtti napokban, pisi előtt ha megtörlöd magad, akkor a wcpapíron észre tudod venni, ha ilyen víztiszta nagyon nyúlós nyákod van :) az az első előrejelzője a termékeny napok eljöttének! :) én sem szoktam méhnyakat vizsgálgatni mint sokan teszik, az nekem olyan izééé.. :)
Anitacool
2017-11-21 13:31:24

Kívánom, hogy a mostani az legyen! ;-)
Na meg remélem, hogy hamarosan mutathatom a 2. terhesgörbémet :-)))
Hajrá csajok!
Margaréta88
2017-11-21 13:30:30

Hát lányok, olvastam amit írtatok, nekem jó sok új infó volt benn. :D
fbara90: az lh teszt van csak, nem néztem méhnyákot (még soha).
Niki: ha tényleg nov. 9-én volt ovu, akkor még várok. :)
Akkor ahogy a gép jelölte, az sok esetben nem úgy van?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!