Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok !
Meg volt az első napi closti. Kiváncsi leszek
Ma rettenet szar napom volt :( Irok majd , jó ejt mindenkinek
erikasz
2017-11-20 21:15:24
Amandeen : A tűsző 24 óráig életképes ,ti pénteken kettőkor voltatok eggyütt soha nem tudni ........bizzzzzz benne .:D
erikasz
2017-11-20 21:11:36
Kira : Ha te igy érzed biztos ugy is van :( De vannak meglepik ,nem tudod mitörténik bent ,csak ugy érzed ! Lehet kellemes meglepetés lesz számodra ,ha holnap ugrik a hőd egy nagyon nagyot :D
Anitacool
2017-11-20 18:33:54
Amandeen, valószínűleg csütörtök hajnalban megtörténhetett az ovud. Ha lehetne én akár egy hetet is adnék a follikulárisomból. De a következőre felturbózzátok a katonákat is, összejön majd! Gondolj erre!
Kira84
2017-11-20 18:32:26
Ja meg totál ki pattogzottam mint egy tini , szóval szerintem inkább már a menszit érzem hogy jönni fog.
Kira84
2017-11-20 18:31:08
erikasz
Szia nem csináltam, direkt nem is vettem már mert totál ideges voltam tőle a múlthónapban is, mert szép erős csíkom volt mégsem sikerült, mivel a ciklus elején voltam dokinál uh és hát ugye nem volt elég nagy tüszőm így én letettem erről a hónapról és direkt nem vettem hátha nyugisabb hónapom lesz.. Még pár nap és meg kell hogy jöjjön , ilyen sokára nem szokott ovum lenni.Szerintem csak a Pcos szórakozik velem..
Amandeen
2017-11-20 18:10:57
Én így állok ma. Egyik oldal szerint szerdai, másik o!dal szerint csütörtöki ovuval. Mi meg péntek délután 2-kor voltunk együtt. Pfffffff, nincs sok esély... Most várakozó üzemmód van.
erikasz
2017-11-20 15:48:10
Kira : Csináltál ovu tesztet ?
erikasz
2017-11-20 15:43:05
Kira : Irtam a barna maszat mellfájás ovud lesz:)
erikasz
2017-11-20 15:41:10
Anitacool :Látod megtörtént ,mellem fáj megint, iszom a citromos vizet 1000 rel mert az ilyenkor jot tesz a proginak emeli ! :D Látom neked is ovud lesz ! :D Kira a rossz oldalon kilöködik az a tűsző ,meglátod ! :D Barbi még mindig 36.5 a hőg nekem fura ......Margaréta magas az a hő még ,nem kell feladni utolsokig kapaszkodj ....:) Itt a görbém berakta a gép az ovum .
Meg volt az első napi closti. Kiváncsi leszek
Ma rettenet szar napom volt :( Irok majd , jó ejt mindenkinek