Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-11-21 17:38:01

Jaaaj nem, újra olvastam, elvesztem az infók közt :-) és mennyivel utána ment fel a hőd? :-)
Anitacool
2017-11-21 17:37:10

Niki az UH-on mondták, hogy megvolt az ovu és azután lett + az LH teszted? Az fura! :-O
Kira84
2017-11-21 17:28:54

erikasz
Hát nekem ugrál a hőm, tegnap még volt maszat de ma már nem,én már csak azt várom hogy megjöjjön és új hónapot kezdhessek...
Niki111
2017-11-21 17:13:23

Amandeen: sajnálom a Mamád :( ma én nem megyek hozza , csak Anyu a sogornommel
Jó fej lehet a párod :)
Én is netről rendeltem most a mehpempot . Az én ferjem is eszi és este mikor olvastuk a closti mellékhatásait (elég sok van, daganat, ciszta ...stb ) megszólal ,h na én meg hogy kipattogtam ettől a pempotol :) elkezdtünk nevetni :) mondtam , h reméljük nagyobb baja nem esik :)
Barbi : én is akarok terhes görbét a Jezuskatol :) Irok is neki ! :)
Anita : igen értem , amit írtál , csak azért írtam , h nekem pl Uh , lh teszt is visszaigazolta az ovut .
Margaréta : nekem ez a tojás nyák, az áttetsző cucc , amirol Barbi irt , nincs mióta másodszor is szültem . Így én a hőre hagyatkozom. És mostmár lh tesztre és Uh -ra. Mikor tesztelsz ?
Erika : huuuu te boszorkány vagy az tuti
Jövő kedden megyek megint Uh -ra pete és mehnyalkahartya vastagság vagyis vékonysag ellenőrzésre . Enyhe hányingerem volt gondolok a clostitol. Persze pont egy értekezlet kellős közepén :)
erikasz
2017-11-21 16:23:52

Amandeen : Én is jobbulást kivánok neked ! Igyál gyönbéres teát ,és citromot !
Amandeen
2017-11-21 16:17:51

Anitacool, köszi! :-)
erikasz
2017-11-21 16:01:38

Fbara ,Kira hogy álltok ? Kriszta ,Csuti merre vagytok ?,Hogy vagytok ?
erikasz
2017-11-21 15:53:17

Képzeljétek el !!!!! Én még nem léptem a lutelárisba ,vissza fogta a citrom az ovut !!:D Most megint tojás folyásom lett és fájt megint a baloldalt a petefészkem :D És esett is a hőm, azt hittem már nemtudom vissza tartani ,de sikerült :D
erikasz
2017-11-21 15:46:50

Amandeen : Olyan aranyos a párod ,hogy mindent ugycsinál ahogy mondod :D Az ilyen ember IGAZI APA lesz !!!
erikasz
2017-11-21 15:44:37

Niki : Nagyon sajnálom a Nagymamádat tiszta szivből ......

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!