Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-27 18:04:44

Margaréta : Én az A-Z mama vitamint szedem azota a vasam 6,7 röl ,29,7 lett és minden értékem jó én azt ajánlom :D
erikasz
2017-11-27 18:01:33

Niki : Köszönöm kérdésed mellem már a menszesz ota megint fáj ,de a hormonok miatt az biztos :) :) Képzeld a ciklus a 9 napra tette az ovum ,nemtudom szerinted ,de akkor is volt tojcsi, de nem olyan sok ?
Margaréta88
2017-11-27 17:21:01

Mióta új ciklust kezdtem, azóta próbálok nem foglalkozni a baba kérdéssel annyira, mint korábban, így csak reggel mérek, meg este felé csinálok LH tesztet és kész. Nem olvasgatok minden apró jel után, stb. Hagyom hagy menjenek a dolgok maguktól, és majd lesz valami. :)

Még azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy Ti szedtek valamit (vitamin stb.) a siker érdekében??? :)

Ilyen a görbém, bár még sokat nem mutat :D
Niki111
2017-11-27 16:51:20

Erika: csinálok, persze :) szerintem kb. 2 nappal tolja el nekem az ovut, ami pont jó lenne. Kíváncsi leszek a hónapodra. Melleid hogy vannak?Már nem fájnak?
Kira: talán jobb, hogy megjött most igaz? ahogy érzed szerintem, de a méréseket jól össze tudod hasonlítani. Látszik rajta szépen, ha változás lesz.
Amandeen: örülök, hogy jobban vagy
Margaréta: merre? hogy vagy?
Barbi: most fej-fej mellett vagyunk :) együtt izgulás lesz ebből . neked hosszabb a ciklusod, nekem rövidebb, így utolértelek :D
kíváncsi vagyok nagyon, hogy holnap mennyi lesz a hőm reggel és , h mit mutat az uh .
erikasz
2017-11-27 15:45:44

Kriszta ,Csuti hogy vagytok ?
erikasz
2017-11-27 15:26:01

Anita: Gyönyörű a görbéd, és nagyon örülök ,hogy a kisfiad jól van :D Amandeen :Örőlök hogy jól vagy, és a mamád is! Szépen fentvan a hőd ,itt is maradjon 9 honapig :D Fbara mindjárt meg az ovu neked is és Nikinek is :D Várom holnap az ovu teszt eredményt Barbi és Niki :) Remélem csináltok ? Kira a történeted meghatott nagyon lelkileg ! Miken mentél átt ,Jézusom ! Te nagyon erőss jellem vagy !!
Kira84
2017-11-27 15:09:10

fbara90
Köszi drága aranyos vagy, igen sok minden van már mögöttem de bízok a jó istenben hogy segít hogy végre legyen babám.Kívánom neked is mindenkinek hogy végre megkapjuk a mi kis csodánkat :)..
fbara90
2017-11-27 14:24:16

Kira bárhogy is döntesz, mérsz-vagy sem; kívánom hogy a "vége" az legyen amit te szeretnél, egy édes egészséges kisbaba! :) Nagy ölelés és sok puszi!
Ne add fel, kemény csaj vagy! :)
Kira84
2017-11-27 14:20:13

Sziasztok lányok, Hajnalban megjött rendesen 34 napra,végre letudom zárni ezt a hónapot.Igaz nagyon görcsöl a hasam mégis megkönnyebbültem hogy vége..
Még gondolkodom a kövi hónapon hogy mérjek e .. Bár nyílván nyugisabb lennék.
fbara90
2017-11-27 14:12:11

Niki így már értem. :) Akkor mindegy. Végülis nem katasztrófa ha 1-2 napnál számított érték szerepel.
Az ovu teszt alig mutat valamit nekem is, pedig már a 16. napon vagyok :(
Örülök, hogy használ neked a bogyó! :) kettőnkét gyúrjuk össze.. én siettetni akarom, te halogatni :D találjuk meg az arany középutat! :D nem akarok megint hosszú cilust, ha nem sikerül.. :(
Nagyon örülök, hogy a nagymamád jól van! :)
Meg, hogy Te is jobban vagy Amandeen! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!