Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-28 07:50:09

Jó reggelt !
Várakozó üzemmód , 36,3.
Margaréta : nekem is fura a 2 napos menzi . Szerintem nem elég vastag a méh nyalkahartya, de ez csak laikus gondolat szinten ! Endokrinologushoz mikor mész ?
Anita : akkor jó , mert szedem :)
Amandeen : ez a hónap ha esetleg mégsem sikeres tudod most a rakeszulesrol szólt
Amandeen
2017-11-28 07:08:45

Mai görbém. Alacsony...
Anitacool
2017-11-28 06:57:17

Szerintem lehet folyamatosan szedni az E-vitamint :-)
Margaréta 100%-os tisztaságú méhpempőt én is szedek, ebben a ciklusban kezdtem. Minden reggel éhgyomorra. A 1,5-2 napos menzesz fura. Laikusként azt gondolnám, hogy akkor biztos nem elég vastag a méhnyálkahártya, de ha a doki szerint rendben van, ő biztos megnézte, jobban látta.

Itt a mai görbém.
Margaréta88
2017-11-27 21:40:45

Niki: hát jó indulattal 2 nap, írhattam volna 1,5-t is.
Kérdeztem a dokit hogy ez nem baj, de azt mondta h Nem, az a fontos h rendszeres-e.
Amandeen
2017-11-27 21:39:11

Margaréta: én málnalevél teát iszom ovuig, utána palástfű teát menziig. Emellett minden reggel éhgyomorra egyik nap diólevél, másik nap csalánlevél teát iszunk mindketten a párommal (ez amolyan méregtelenítés). Ebben a hónapban kezdtem még fehér fagyöngy teát inni minden nap egy csészével.
Ami a vitaminokat illeti: D, E, C vitamin, Q10 és omega3, azaz krill olaj kapszulát szedek.

Anita, az E vitamint nem szabad egész ciklus alatt szedni?
Amandeen
2017-11-27 21:26:46

A cickafarkfű tea ösztrogén tartalmú, ezért csak ovuig szabad inni, én így tudom, illetve 2-3 nappal menzi előtt, hogy csökkentse a görcsöket. Érdemes Gyuri bácsi (a bükki füvesember) honlapján elolvasni, hogy milyen teákat mikor és mire ajánl.
Niki111
2017-11-27 21:17:40

Anita : most voltam éjszakás , legközelebb csak 9-én leszek . Ennyi belefér , h nem mérem . Én mondjuk nem stresszelek rajta . Majd ovu utáni napokban :)
Kira : én a teákat nem mertem elkezdeni inni , mert olvastam , h volt akinek igencsak bekavart
Niki111
2017-11-27 21:15:45

Anita : jaj Bocsi :) az e-vitamint csak ovu után kell? Én szedem folyamatosan , az baj ? Együtt vagyunk , tehát szerintem nem tudunk lemaradni róla , dehát majd kiderül :)

Margaréta : én C,D,E vitamint eszek és eredeti méhpempot (nem kapszulát )
Neked 2 napos a menzid ? Csak ? Vagy csak rosszul jelöli a gép ?
Erika : a nyák mutatja a legjobban , nem ? Mondjuk nekem nagyon van , csak vizes , de te pl mindig írod , így az mérvadó sztem .
Anitacool
2017-11-27 18:41:41

Barbi, megcsináltad az lh tesztet? Volt rajta valami?
Niki így valóban értelmetlen a mérés, de reméljük attól még egyértelmű lesz az ovu időpontja :-) Örülök, hogy jobban van a mamád, én kérdeztem :-)
Kira mindig szomorúan olvasom a történeted, mindig nagyon drukkolok érted! A teákhoz Erikasz ért, biztos ad majd valami tippet ;-)
Amandeen örülök, hogy jobban vagy, további gyors gyógyulást neked!
Margaréta én a szokásos C és D vitamin mellé ovu után E vitamint szedek mensiig, meg folsavat. Jó a vérképem, nincs másra szükségem. Nézess egy labort, ne szedj random vitaminokat szerintem :-)
Kira84
2017-11-27 18:11:41

Lányok van egy fontos kérdésem,
Szóval ugye a Cickafarkfű tea görcs oldáasra is jó?
Arra gondoltam hogy elkezdeném inni de pontosan nem is tudom hányadik naptól kell?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!