Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen én is szurkolok Neked, hogy már csak felfele menjen a hőd! :)
Niki együtt kezdtünk zuhanásba! :D hajrá-hajrá!
Kira jót fog tenni ha kicsit félreteszed a feszültséget. Lehet a babát is meghozza! :)
Erikasz örülök hogy elindultál felfelé! Megy a drukk! :)
erikasz
2017-11-26 11:13:45
Kira nagyon sajnálom ,de a következő amit nem fogsz mérni nem streszelsz rá lehet sikerr lesz számodra !!! Adja Isten ugy legyen !!!! Csak avval a hirrel fogsz keresni bennünket pozitiv a teszted :)
Amandeen
2017-11-26 11:10:53
Fbara, szerintem már készülődik az ovu, nemsokára lesz.
Niki, nálad is alakul! :-)
Szurkolok nektek!
Kira, tudom könnyű mondani, de valóban jót tesz majd, ha lazítasz kicsit, ne légy túl görcsös. (Sajnos én is ilyen vagyok, egyszerűen nem tudom, hogy kéne elengedni a dolgot és nem rágörcsölni)
Így állok ma. Néztem az előző görbém, és akkor is volt 9. napnál egy ugyanilyen leesés, sőt pont ugyanilyen érték is volt. Utána egy napra felugrott, majd onnan zuhanórepülés lefelé.
erikasz
2017-11-26 11:08:23
Fbara : A görbéd :-O Még ilyet ! Végre ovu közeleg :D Neked is Niki :D Végre megindult a görbém felfelé :D Amandeen hol vagy ,hogy alakul?
fbara90
2017-11-26 10:37:40
Sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem,csak rokonlátogatóban vagyunk.
Ilyen a görbém :)
Ovu teszt még semmit nem mutat. :-O
Niki111
2017-11-26 09:48:47
Jó reggelt !
Kira : lehet , h jót tesz egy kis pihi . Ez a hónap hihetetlen hullámvasút volt tényleg neked hő szempontjából
Amandeen : hogy alakult a reggel ?ilyen 10. Napi leeses nekem is szokott lenni , de sajnos eddig nem a beagyazodast jelezte :(
Barbi : mi újság a pingpong asztalon ? :)
Anita ?
Többiek ?
Nekem elindult lefelé, eszerint eddig pont ugyanolyan a ciklusom, mint closti nélkül .
Pont kedden megyek Uh -ra , akkorra tette az ovut eddig várhatóan
Kira84
2017-11-25 22:39:20
erikasz
Semmi baj, a szivem mélyén tudtam én hogy ez a hónap üres járat, de nem baj, viszont a kövi hónapban nem mérek megbeszéltem a párommal is mert most már totál kész vagyok mint a matek lecke..Muszáj lenyugodnom mert nagyon rá görcsöltem mindenre ,,jobb lesz
Amandeen
2017-11-25 21:14:42
Erikasz, ha beteg vagyok, nekem olyankor hőemelkésem van, még csodálkoztam is, hogyhogy nem befolyásolja az alaphőmet reggel, mivel átlagos, nem lett magasabb. De majd meglátjuk mi lesz ebből. :-)
erikasz
2017-11-25 18:40:23
Amandeen a 10 nap lehet beágyazodás 7,8,9,10 akkor is leesik a hő :)
erikasz
2017-11-25 18:34:45
Amandeen :Mikor teherbeesel ,ugyan olyan érzés mintha megfelejönne össze keverhető ! Nagyon örőlök hogy jobban vagy ,de a hőd a betegség miatt lehet alacsony .Én ha beteg vagyok fázok kivagyok hülve ,nem ugy mint más !
Niki együtt kezdtünk zuhanásba! :D hajrá-hajrá!
Kira jót fog tenni ha kicsit félreteszed a feszültséget. Lehet a babát is meghozza! :)
Erikasz örülök hogy elindultál felfelé! Megy a drukk! :)