Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira: ilyesmikre gondoltam, de akkor ezeken már túl vagy
Az endometriózisra van vmi gyógymód egyáltalán? Rohadt egy dolog. :(
Kira84
2017-11-26 17:33:44
Niki111
Milyen gyógyszere gondolsz?
Szedtem peteérés serkentőt, meg Duphastont a progi hiány miatt,de a legtöbb terhesség még a 6 héten elhal, az utólsó 8,5 hetes volt. Pm alúl működés, endó és IR is van, endót megműtötték tavaly
Niki111
2017-11-26 16:09:25
Lányok , ovu tesztem negatív . Annyira halvány csík van rajta , hogy alig látszik . Akkor mégis tolódik kicsit remelem az ovum , hisz pont ez lett volna a cél . :) reggel nem tudok mérni , mert ma éjszakára megyek sajnos és muszáj fent lennem . Így meg semmi értelme mérni , igaz ?
Kira , sajnálom , hogy ez van veled . Te nem szedtél még gyógyszert ? V vmit ?
Kira84
2017-11-26 15:07:50
Sziasztok, Köszönöm lányok a vígasztaló szavakat, igen sajnos 8 vetélés után nagyon görcsösen akartam, főleg hogy a sógornőm megint terhes,szóval túl sok minden van körülöttem.Még a testemtől is pofont kaptam ,de most tényleg mi az esélye annak hogy két egymást követő hónapban is a rossz oldalon legyen peteérés!!! Ugye hihetetlen főleg számomra jó nagy fricskát kaptam az élettől meg a jó istentől is. De nem kesergem ezen tovább, most már tényleg csak azt várom hogy beindúljon a mensi, tegnap meg ma az együttlétek után már volt egy kis vérzés,csak addig mérek amíg nem jön meg aztán pihi és talán végre eltudom engedni a félelmeimet a meddőségről..,
Amandeen
2017-11-26 11:28:07
Anita, hogy van a kis beteg? Meggyógyult?
Amandeen
2017-11-26 11:26:35
Erikasz, reménykedem, hogy most nem fog zuhanni! :-)
erikasz
2017-11-26 11:21:29
Én is neked Amandeen hogy 9 honapig nejöjjön meg ,adja Isten rád és mindenkire ÁLDÁSÁT !!!!!!
erikasz
2017-11-26 11:19:47
Anita hol vagy ? Had lássam azt a gyönyörű görbédet milyen a lutelárisod ?
Amandeen
2017-11-26 11:19:28
Erikasz, látod mondtam én, hogy megy az majd feljebb is!!!! :-) Drukkolok, nagyon!
erikasz
2017-11-26 11:17:23
Amandeen :Nem lesz zuhanórepülés ,ne fesd a falra, ez a görbe nagyon szép !!! Nekem nincs egyforma görbém még a végefelé sem !
Az endometriózisra van vmi gyógymód egyáltalán? Rohadt egy dolog. :(