Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta : mindig ilyen rövid szokott lenni a menzid ?
Ezt találtam róla : http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/noi_bajok/cikkek/nagy_bajt_jelezhet_a_gyenge_menstruacio/20160607120028
Szerintem hormon vizsgálat nem árthat . Én is mindig magánba megyek vervetelre. A háziorvos úgy írja ki amúgy a vervetelt , mintha neki kellene fizetni érte . Nem szívesen írjak a hormon panelt .
Kriszta , Csuti mi van veletek ? Minden rendben ?
Anitacool
2017-11-28 14:32:38
Amandeen fel a fejjel! A következő ovud környékén legyetek együtt mindennap! Akkor is csak 20% az esély a sikerre. Hihetetlen, de igaz, a nőgyógyászom mondta. Ne legyél csalódott, gondolj arra, hogy most már tudatosan jó úton jártok az előkészületekben a pároddal. Ölellek!
Amandeen
2017-11-28 14:16:30
Mondjuk nem is tudom, miben reménykedtem, hiszen ebben a ciklus an csak egyszer voltunk együtt, a vizsgálat után. Utána lebetegedtem... :-( ááá, elegem van az egészből!
Amandeen
2017-11-28 14:13:51
Asszem megjött. Ismét... :-(
Anitacool
2017-11-28 12:20:54
Margaréta a 9mm szerintem teljesen rendben van. A “baba” még 1mm sincs ilyenkor. De én sem értek hozzá :-/
Anitacool
2017-11-28 12:15:20
Meg fog az erősödni Barbi! Addig meg “csak a móka kedvéért” aktívkodjatok ;-) Nekem a hőm lezuhanása után vagy egy hét is eltelt, mire ovum lett :-O
fbara90
2017-11-28 10:54:53
Na megvolt a délelőtti LH teszt... még mindig tök halvány :(
fbara90
2017-11-28 08:50:38
Niki majd mesélj mi volt az UH-n :)
Margaréta én Gravidát szedek. :)
Anitacool csináltam ovu tesztet tegnap délelőtt, meg este is, este erősebb volt, de csak olyan közepesen erős volt rajta a második csík. Ma is csinálok délelőtt.
Viszont a nyák sem utal egyenlőre ovura. :( Nagyon szépen alakul a görbéd, ígéretes! :D
Amandeen még bármi lehet :)
Margaréta88
2017-11-28 08:44:25
Anita: még szeptemberben, mikor voltam orvosnál akkor a 26. napos ciklus 18. napján 9 mm-es volt a méhnyálkahártya vastagsága. Arra nem mondta, hogy vékony, bár nem tudom az jónak számít-e.
Niki: még nem kértem, mert néztem a neten és csak pénteken lehet időpontot kérni (micsoda dolog már!), és múlt pénteken elfelejtettem. :( de majd most a héten kérek.
Viszont más miatt kell vérvételt csináltatnom, de a háziorvos persze megint nem jelölte be a tsh-t és a t3-t, t4-et és még mondtam is neki. Pedig kíváncsi lettem volna milyen. Most menjek megint magánba??
Ezt találtam róla : http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/noi_bajok/cikkek/nagy_bajt_jelezhet_a_gyenge_menstruacio/20160607120028
Szerintem hormon vizsgálat nem árthat . Én is mindig magánba megyek vervetelre. A háziorvos úgy írja ki amúgy a vervetelt , mintha neki kellene fizetni érte . Nem szívesen írjak a hormon panelt .
Kriszta , Csuti mi van veletek ? Minden rendben ?