Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki : Alig vártam gyere vissza az orvostol! De jóóóóó hir ....:D Margaréta ,halgass Nikire! Akkor menj orvoshoz,de másikhoz, cseréld le ezt az orvost minnél hamarabb !
Amandeen
2017-11-28 18:49:14
Niki, ezek nagyon jó hírek! Szorítok, hogy pár nap múlva megtörténjen az a nagy találkozás!
Niki111
2017-11-28 18:37:54
Sziasztok !
Na megjártam a dokit :) kepzeljetek , 2 csoda szép pete várakozik , mindketto domináns . A méh nyalkahartya megfelelő vastagságú . Hogy hány mm azt nem mondta . Még nem volt meg az ovu , a doki 2-3 nap mulvara tenné a tuszo repedést. Pont ahogyan az lh teszt is mutatja az erősödést . Azt mondta naponta jó az együttlét . 21. napon vervetelre kell mennem , progeszteron szintet nézünk .
Szóval van esély a 2 peteju ikrekre ... mondta is ;) én mar azt sem bánnám , de komolyan (jó erre majd emlékezetessetek , ha netán tényleg így lesz ) :D
Persze közel sem biztos , h sikeres lesz a hónap .
De csupa jó híreket kaptam és meg fotot is a 2 szép petémről .
Barbi : a nyalkahartya nem tud túlzottan megvastagodni , attól h hosszabb előtte az időszak . A rövid nem túl jó , mert nem tud vissza vastagodni.
Margaréta : rákérdeztem a dokimnal a rövid menzire . Azt mondta nem túl jó és ő kivizsgalast javasolna , sokszor pajzsmirigy probléma áll a háttérben és nehezíti a teherbeeses esélyein . Így mivel úgyis tervezted a vérvétel hormon panellel nem fog ártani .
Erika: kiváncsi leszek , h hogy alakul a honapod
erikasz
2017-11-28 18:17:33
Barbi :Nyálkahártya erösitő a málnalevél és avut elöre hozza ,ha van othol igyál egy pohárral :D Én nem merem mert igy is ciklus elején van az ovum !
erikasz
2017-11-28 18:04:16
Barbi :Jól van drága ,de fő a nyugalom :D A párom mindig ezt hajtsa :D -Nem vagyok ideges ,fő a nyugalom ,százévig élek én ,ha igy folytatom :D
fbara90
2017-11-28 17:55:25
A türelem az ami most egy kicsit elfogyott :D pedig eddig olyan higgadt voltam :D hát eddig tartott a fegyelmezettség :D Bepörögtem. :D
erikasz
2017-11-28 17:47:29
Fbara :majd jön az a nyák ....:) türelem már leesett a hőd az a lényeg ,majd holnap :)
fbara90
2017-11-28 17:44:12
Csak már történne valami erikasz, kikészít a várakozás... :D
erikasz
2017-11-28 17:40:48
Fbara : Nekem mindig 22,23,24,25 napos ciklusom volt ,és mindig teherbe estem mind 3 gyermekkel.:) Ezt én megcáfolom !
fbara90
2017-11-28 17:13:39
Amandeen sajnálom, hogy megjött. :(
Erikasz jó lenne igen, ha már jönne az ovum.. de semmi rá utaló jel. :/ csak mennek a napok. szerintetek az jó,ha hosszabb az ovut megelőző szakasz? Jobban megvastagszik akkor a nyálkahártya, így hogy több ideje van rá? Nagyobb esélyem lehet rá, hogy majd megtapad a petesejt? Vagy ez hülyeség és inkább ne spekuláljak? A délutáni ovu tesztem sem lett erősebb, sőt talán halványabb is. Este azért összebújunk. :) Csak már úgy várom, hogy magasat mérjek, vagy legalább a teszt mutasson már valamit.. :-P de se nyák, se semmi...