Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Barbi : a gond ott kezdődik , h éjszakás után képtelenség 6 órát aludni egybefüggően. Legalábbis én sosem tudtam . Max 2-3 óra , így is úgy érzed magad , mint a mosott sz@r :)
Azért jöttem el az előző helyemrol , mert 24 órában dolgoztam és utáltam . Azért is :)
Most kitalálták, h le kell fedni a hetvegeket parancsnoki ügyelettel éjjel is ... hurrá ,
Mértem kíváncsiságból , 2,5 óra alvás után most 36,7 :D azt hiszem ezt nem írom be :)
Az lh viszont erősödik , halvány , de erősebb , mint s tegnapi . Ma van a ciklus 10. Napja . Múltkor ilyenkor volt a full egyforma két csík , úgy tűnik jó lett a bogyó , meglátjuk mit mond holnap a doki az Uh -on .
Amandeen: köszönöm kérdésed , egy hete kb temettük , hetvegen haza jöhetett és egész jól össze szedte magát . Hihetetlen , h mire nem képes a szervezet! :)
Többiek ?
Amandeen
2017-11-27 10:35:18
Halihó Mindenkinek!
Lassan gyógyulgatok, torokfájás még megvan, hangom rekedt de legalább van! :-) Alakulgat, most már 1 hete tart lassan ez a nyavalya.
Én így állok ma. Számításaim szerint (12 napos luteálissal, bár még nem derült ki pontosan mennyi a luteálisom) szerdára nem várom.
fbara90
2017-11-27 08:54:00
Anitacool remélem, hogy már az ovu jön :) Összebújunk 2 naponta, LH tesztelek minden nap, de eddig nem mutatott a teszt semmit. Fél 11 felé ellövök egyet ma is. :) remélem már ki fog rajzolódni rajta a 2. erős csík! :)
Anitacool
2017-11-27 08:51:37
Barbi ovu közeleg? Lh tesztelsz?
Niki végülis egy próbát megér, amit Barbi írt, megjegyzésbe pedig írd oda, hogy éjjeles műszak, így a végén látni fogod mely napok értékei tartoznak hozzá, végső soron ha nagyon kiugróak, akkor kitörlöd őlet :-) A nagyid hogy van?
fbara90
2017-11-27 08:27:51
hopp a görbe lemaradt :D
fbara90
2017-11-27 08:27:33
Sziasztok! :)
Niki olvastam több helyen is, hogy mikor valaki éjjeles, vagy olyan a beosztása, hogy nem teszi lehetővé a reggel mérést, akkor a napi kiadós több órás alvás után kell mérni. Ha épp délutánra esik az ébredés, akkor akkor. Lényeg ott is, hogy a 6 óra meglegyen. Nem tudom. Ti hallottatok már erről? :)
Anitacool örülök, hogy jól vagytok már! :) Szép magasra szökött a hőd! Maradjon is fent! :)))
Nekem a reggel így alakult :)
Niki111
2017-11-27 06:50:51
Anita: örülök, hogy elhussant a betegség :)
Reméljük, h hatásos lesz a babapor nektek, amit fújtunk ::
Én most fogok végezni a munkával és megyek haza aludni.
Így ma nem mértem, majd délután csinálok lh tesztet. Viszont szurkál a hasam alja, meg kicsit feszül.
Ez remélem a még csak közelgő pé jele :)
Anitacool
2017-11-27 05:59:28
Sziasztok!
Köszi a kérdést Amandeen! Sikerült hamar meggyógyulnia szerencsére, az anyatej csodálatos dolog! Sűrűbben kérte, csak egy este volt láza, 3 nap hőemelkedése, de végig olyan “jó beteg” volt, nagyon büszke vagyok rá! Te jobban vagy? Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat!
Ki hogy áll ma? Én így!
Niki111
2017-11-27 01:13:46
Kira, megértem az elkeseredést :(
Mi mondtak neked? Lehet természetes úton babád?
Nem semmi, amin keresztül mentél, az biztos :(
Kira84
2017-11-26 22:28:37
Niki111
Tavaly májusban volt a műtét, utána nekem a legdrasztikusabb kezelést írták fel. 6-Hónapig Gnrh injekciót kaptam ami vérzés megvonással jár,ezután hogy lement a 6 hónap még + 4 hónap jött rá mire megjött,ez idő alatt nagyon beteg voltam a kezelés miatt,a szívdobogástól a pánikroham, hirtelen szédülés, levegő utáni kapkodás éjjel,meg pillanatok alatt úgy lefőttem mint a kávé,szóval az ellenségemnek sem kívánnám ezt az ídőszakot, Márciustól kezdtük próbálkozni de csak gyógyszerrel lett pém, de hiába volt terhes nem lettem.
Barbi : a gond ott kezdődik , h éjszakás után képtelenség 6 órát aludni egybefüggően. Legalábbis én sosem tudtam . Max 2-3 óra , így is úgy érzed magad , mint a mosott sz@r :)
Azért jöttem el az előző helyemrol , mert 24 órában dolgoztam és utáltam . Azért is :)
Most kitalálták, h le kell fedni a hetvegeket parancsnoki ügyelettel éjjel is ... hurrá ,
Mértem kíváncsiságból , 2,5 óra alvás után most 36,7 :D azt hiszem ezt nem írom be :)
Az lh viszont erősödik , halvány , de erősebb , mint s tegnapi . Ma van a ciklus 10. Napja . Múltkor ilyenkor volt a full egyforma két csík , úgy tűnik jó lett a bogyó , meglátjuk mit mond holnap a doki az Uh -on .
Amandeen: köszönöm kérdésed , egy hete kb temettük , hetvegen haza jöhetett és egész jól össze szedte magát . Hihetetlen , h mire nem képes a szervezet! :)
Többiek ?