Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-27 13:48:27

Sziasztok!
Barbi : a gond ott kezdődik , h éjszakás után képtelenség 6 órát aludni egybefüggően. Legalábbis én sosem tudtam . Max 2-3 óra , így is úgy érzed magad , mint a mosott sz@r :)
Azért jöttem el az előző helyemrol , mert 24 órában dolgoztam és utáltam . Azért is :)
Most kitalálták, h le kell fedni a hetvegeket parancsnoki ügyelettel éjjel is ... hurrá ,
Mértem kíváncsiságból , 2,5 óra alvás után most 36,7 :D azt hiszem ezt nem írom be :)
Az lh viszont erősödik , halvány , de erősebb , mint s tegnapi . Ma van a ciklus 10. Napja . Múltkor ilyenkor volt a full egyforma két csík , úgy tűnik jó lett a bogyó , meglátjuk mit mond holnap a doki az Uh -on .
Amandeen: köszönöm kérdésed , egy hete kb temettük , hetvegen haza jöhetett és egész jól össze szedte magát . Hihetetlen , h mire nem képes a szervezet! :)
Többiek ?
Amandeen
2017-11-27 10:35:18

Halihó Mindenkinek!
Lassan gyógyulgatok, torokfájás még megvan, hangom rekedt de legalább van! :-) Alakulgat, most már 1 hete tart lassan ez a nyavalya.

Én így állok ma. Számításaim szerint (12 napos luteálissal, bár még nem derült ki pontosan mennyi a luteálisom) szerdára nem várom.
fbara90
2017-11-27 08:54:00

Anitacool remélem, hogy már az ovu jön :) Összebújunk 2 naponta, LH tesztelek minden nap, de eddig nem mutatott a teszt semmit. Fél 11 felé ellövök egyet ma is. :) remélem már ki fog rajzolódni rajta a 2. erős csík! :)
Anitacool
2017-11-27 08:51:37

Barbi ovu közeleg? Lh tesztelsz?
Niki végülis egy próbát megér, amit Barbi írt, megjegyzésbe pedig írd oda, hogy éjjeles műszak, így a végén látni fogod mely napok értékei tartoznak hozzá, végső soron ha nagyon kiugróak, akkor kitörlöd őlet :-) A nagyid hogy van?
fbara90
2017-11-27 08:27:51

hopp a görbe lemaradt :D
fbara90
2017-11-27 08:27:33

Sziasztok! :)
Niki olvastam több helyen is, hogy mikor valaki éjjeles, vagy olyan a beosztása, hogy nem teszi lehetővé a reggel mérést, akkor a napi kiadós több órás alvás után kell mérni. Ha épp délutánra esik az ébredés, akkor akkor. Lényeg ott is, hogy a 6 óra meglegyen. Nem tudom. Ti hallottatok már erről? :)
Anitacool örülök, hogy jól vagytok már! :) Szép magasra szökött a hőd! Maradjon is fent! :)))

Nekem a reggel így alakult :)
Niki111
2017-11-27 06:50:51

Anita: örülök, hogy elhussant a betegség :)
Reméljük, h hatásos lesz a babapor nektek, amit fújtunk ::
Én most fogok végezni a munkával és megyek haza aludni.
Így ma nem mértem, majd délután csinálok lh tesztet. Viszont szurkál a hasam alja, meg kicsit feszül.
Ez remélem a még csak közelgő pé jele :)
Anitacool
2017-11-27 05:59:28

Sziasztok!
Köszi a kérdést Amandeen! Sikerült hamar meggyógyulnia szerencsére, az anyatej csodálatos dolog! Sűrűbben kérte, csak egy este volt láza, 3 nap hőemelkedése, de végig olyan “jó beteg” volt, nagyon büszke vagyok rá! Te jobban vagy? Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat!
Ki hogy áll ma? Én így!
Niki111
2017-11-27 01:13:46

Kira, megértem az elkeseredést :(
Mi mondtak neked? Lehet természetes úton babád?
Nem semmi, amin keresztül mentél, az biztos :(

Kira84
2017-11-26 22:28:37

Niki111
Tavaly májusban volt a műtét, utána nekem a legdrasztikusabb kezelést írták fel. 6-Hónapig Gnrh injekciót kaptam ami vérzés megvonással jár,ezután hogy lement a 6 hónap még + 4 hónap jött rá mire megjött,ez idő alatt nagyon beteg voltam a kezelés miatt,a szívdobogástól a pánikroham, hirtelen szédülés, levegő utáni kapkodás éjjel,meg pillanatok alatt úgy lefőttem mint a kávé,szóval az ellenségemnek sem kívánnám ezt az ídőszakot, Márciustól kezdtük próbálkozni de csak gyógyszerrel lett pém, de hiába volt terhes nem lettem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!