Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-12-09 13:18:36

Amandeen : hű , engem is szetcseszne az ideg az biztos :/
Amandeen
2017-12-09 12:50:50

Sziasztok!

Dóri, gratulálok! Bárcsak egyszer én is ott tartanék már, hogy két csíkos tesztet tarthatok a kezemben... na, de erre még várni kell.

Úgy tűnik, nálam tényleg most készül az ovu. Doki jól mondta, kb.3 nap, hát úgy néz ki lesz belőle valami. Csak hiába... :-( nem tudom nem rágni magam rajta...
Anitacool
2017-12-09 11:58:03

Niki köszi a kérdést, megvagyok, idén már nem sokat várok, ha az ovu meglesz idén már jó vagyok. Voltam 3. napi vérvételen, elmegyek majd “21. napira” is, aztán meglátjuk.
Anitacool
2017-12-09 11:56:33

Kira én fertilityfrienddel értek egyet, szerintem még nem volt, maradjatok résen!
Anitacool
2017-12-09 11:55:07

Dóri ez fantasztikus hír! :-) Vigyázz nagyon magatokra, problémamentes babavárást kívánok! :-)
Kira84
2017-12-09 11:25:57

Sziasztok lányok, egyenlőre nagy változás nincs a hőmben,ami változás van hogy elkezdett fájni a derekam...
Mint tudjátok a https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php oldalon is vezetem a görbémet de ot nem rakta be az ovut. Felkerestem a Ciklus.hu oldalt az viszont dec 5 re húzta be a lehetséges ovut. Na most ezen igazodjak el, hogy melyik lehet a lehetséges időpont .https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Niki111
2017-12-09 10:04:34

Dóri: nekem 28,29 volt pozitív az ovu teszt. Mindkét nap leszakadt igazából a hasam alul, meg a derekam is. De inkább a 29-től számolom. Akkor tényleg hasonló időszakban járunk.
Nem tudom, nem merek még csinálni. Nagyon izgulok így is, mert most csupa olyan dolog van, ami nem volt eddig és bizakodom. Aztán meg sírás ha nem jön. Augusztusban is kb a 10.,11. napon volt halvány pozitív tesztem, aztán meg brutál vérzés :(
Te mikorra nem várod?
Csináltam reggeljóstesztként egy ovu tesztet, egész szép második csík van rajta, de halványabb még , mint a kontroll. Most azt akarom még csinálni, van itthon 2 darab. Tudom, h semmit nem jelent, de legalább a hőm nem esett le, pedig ilyenkorra már leszokott .De most a clostilbegyt ki tudja, h mit rendezkedett a szervezetemben.
Kipróbálom akkor, hogy ha összefüggően aludtam mérek egyet. Zsoltim is reggel jön haza, úgyh főzök majd és alvás. Kíváncsiságból mérek egyet, aztán meglátjuk. Barbi is javasolta már ezt a verziót éjszakásra. A hónapban már nem leszek többet éjszakás, majd januárban, de bízom benne, hogy arra már nem kerül sor.
Tegnap este évzáró buliban voltunk, 5 órát aludtam a mérés előtt, igaz 6-ot szoktam, de nem hiszem, hogy akkora különbség.
És képzeljétek kíváncsiságból megmértem, 1-kor mielőtt elaludtunk 36,6, volt. 5:55-kor meg 36,7 :)
Kira: nem próbálod meg, h mindennap lh tesztelsz? szerintem így a hőből nem lehet kikövetkeztetni.Legalábbis én nem látok benne egyértelműen ovut.
Gabesz: Én 35 vagyok, én is tartok tőle, hogy már nem egyszerű a teherbeesés.
Anita: hogy vagy?
Többiek?
pdori92
2017-12-09 08:13:30

Egyébkén én mikor éjszakás voltam akkor is mértem, csak akkor amikor felébredtem dél körül. És szerintem jó lett a görbe. Bár ez az első görbém, szóval nem tudom, hogy jó-e.
pdori92
2017-12-09 08:10:03

26,.27.-én volt pozitív az ovu teszt, de 28-án reggel görcsölt a hasam, kb fél órát. Szóval a tegnap esti tesztelés nálam is a 10 dpo-n volt. :) Ezért is furcsa nekem. Korainak gondoltam én is, de még se. :) És azért reménykedem, mert erős a teszt,többféle is. A múlt hónapban gyenge volt és nem erősödött, aztán pár nap késéssel meg is jött.
Niki111
2017-12-09 07:04:45

Jó reggelt !
Dóri : de jooooooo!!!! Ez fantasztikus :) :)
Én még nem teszteltem , még csak a 10. Dpo , a fertility oldal szerint , eszerint 11.
És megint 36,7 :/ holnap meg nem tudok mérni , mert ma éjjel dolgozom ... azt hiszem leragom mind a 10 körmöm
Vérvételnek hétfőn v kedden lesz eredménye .
Gabesz : sajnos én is így voltam, ahogy te. Augusztusban halvány pozitív , aztán brutális menzi :( majd a kettővel ezelőtti ciklus ugyanez , de akkor negatív volt a teszt.
Cegled környéki vagyok , a dokim is ceglédi , de Pestről is járnak hozza . Dr. Habony Pál. Mindkét fiam nála szültem , fantasztikus orvos .
Ha gondolod gyere el hozzá , nem muszáj utána terhesgondozásra hozza járni . A Fb -on is fent van ha rá keresel .
Nekem nem tudott megtapadni , mert túl vékony volt a méh nyalkahartya . Méhpempő 3. adagot kezdtem . És kaptam clostit ebben a hónapban . Ha sikertelen , akkor következő ciklusban ciklusmonitorozas .
Erika : előző ciklusban ilyenkor mar le volt esve . Néztem a gorbeim és leginkább az utolsó olyan gorbem követi a mostani , amikor nem tudott megtapadni . Ebben a ciklusban nem volt 2.ösztrogéncsucsom , ami eddig mindig meg volt ... sosem mértem
36,9-et , ami most meg volt . Szóval ..... szuszaaaaaaaaa :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!