Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-12-08 10:06:33

Nikolett: ígéretesnek tűnik
eddig milyen volt?Összehasonlítási alap nélkül veszélyes nyilatkozni :)
Nikolett00
2017-12-08 09:21:09

Sziasztok! Szerintetek ebből lehet baba :) ?
Niki111
2017-12-08 07:01:34

Jó reggelt lányok !
Végtelenül izgi a gorbem ... a körmöm lerágom ebben a pár napban az biztos .
Tegnap húzódott alul a hasam , fura érzés volt . Ma reggel pedig , ahogy beultem a kocsiba , jobb oldalon 2-3 erős szúrást éreztem . Tuti nem beszélem be . Még gyozkodtem is magam , h hahoooooo nem beszélünk ve tüneteket :) épp a vervetelre várok , aztán kis munka és évzáró buli.
Holnap meg éjszakai munka , idegbajt fogok kapni , h nem tudok mérni :D
Kira : létezik korai ovu , te nem teszteltel ugye ? Lehet , h nem lett volna rossz v lenne . Elég olcsón lehet venni neten .
Többiek ?
Kira84
2017-12-07 21:39:24

Azért az fura hogy, én most nem éreztem semmit hogy pém lett volna,azért én még ezt a 7 napot kicsit korainak tartom. Ennyire erős lenne a tea? De még át is rakhatja a rendszer gondolom.
Kira84
2017-12-07 21:32:42

Hát lányok magam sem tudom hogy volt e ovum,az biztos hogy 4.én voltunk együtt mikor is a párom azt mondta egy kicsit csúszósabb voltam,aztán még másnap volt egy kevés vizes valami,majd a kövi nap krémes volt,aztán tegnap kevés vizes, ma meg már normál volt minden...Holnap csak kerek értéket írok be.
erikasz én most úgy ittam a teát hogy reggel ,este 1 bögre,akkor még ma is ihatom a málnát ugye?
erikasz
2017-12-07 21:12:51

Kira olvasd el !!! És kerüld a napraforgo magot, meg sok ételizesitőt ,édesköményt stb !

http://eletmodszer.com/hirek/veszelyes-fitoosztrogenek.html
erikasz
2017-12-07 20:45:28

Kira :a málnalevél ,csökkenti a PCO ,PMS tüneteket .Te éreztél valami ovus tőnetet ? Irtad hogy vizes folyás van ,derék ,hát fájás szurkálás volt a petefészkednél?
erikasz
2017-12-07 20:39:37

A pozitív teszt után a vetélés elkerülése érdekében azonnal el kell kezdeni inni az erdei málnalevél teáját 12 héten keresztül, napi egy csészével. A málna a méhizomzat működését szabályozza, ezért szülés előtt 2 héttel is tanácsos inni napi egy csészével.
erikasz
2017-12-07 20:32:41

A Palástfű az nővényi progeszteron ,nem árt senkinek ,egyensujozod az ösztrogént és a progeszteront .Málna ösztrogéntartalmu .
erikasz
2017-12-07 20:26:05

Ha holnap magasabb értéket mér ,szerintem megvolt az ovuja .Kárt nem csinál a Málnalevéllel ,a Palástfűvet esetleg 2 nap mulva ihatja vele ha magas értéket mér !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!