Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pdori92
2017-12-09 05:17:56

Niki111 Teszteltél már? :) Hasonló volt a ciklusunk. Nem bírtam magammal és tegnap teszteltem. És két csííík! Halvány, de kettő. A reggeli is hasonló! :) Nagyon reménykedem, hogy ilyen is marad!
Amandeen
2017-12-08 23:45:58

Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen későn jelentkezem, de egész nap úton voltam, volt rohangálás bőven. Elfáradtam. Én ma ezt mértem. Kíváncsi vagyok, mit mérek majd reggel. Ha igaza van a dokinak, akkor most kéne legyen ovum. Bár ez most igazából úgysem számít, de azért követem, már csak a statisztika miatt is. :-)
fbara90
2017-12-08 20:55:01

Sajnálom Hgabesz h megjött :(
Hgabesz
2017-12-08 20:53:27

Niki
Lehet :( mert teszteltem es nem tudtam eldonteni mit latok ha forgattam ugy mintha lett volna pici csik de inkabb ugy lattuk a ferjemmel hogy nem. Aztan fel nap mulva meg is jott. :(
Te bpi vagy? Bocs ha mar kerdeztem neha maganat swm tudom kovetni :)
Ki az orvosod? Alaposnak tunik. Ha bpi elkerhetem a nevet?
Mikor lesz meg a vv eredmemye?

Anita nem tul baratsagos az az arany. Es akkor meg nem neztuk van e valami gond vagy az eletkort... en mar 38 vagyok.

fbara90
2017-12-08 20:41:18

Sziasztok! :)
Kaotikus napom volt, azért nem jelentkeztem.
Kira nekem nem egyértelmű, hogy ott ovud lett volna. Talán a napokban igazolja a hőd. :)
Látom bővültünk még egy Nikivel, üdv a csapatban Nikolett, ígértesek a görbéitek! :)
Enyém eseménytelen továbbra is.... Várok még mindig.
Már a ckluson és a fertilynis vezetem. a ciklus továbbra is ugyanott feltételezi az ovut, a fertily meg még nem találta...ahogy a tervezettbaba sem. Hát nemtudom.
Ma már jobban vagyunk.Mire lecseng a hétvége, talán újra egészségesek leszünk.
erikasz
2017-12-08 18:10:13

Niki : Igazán biztató a görbéd !:D Megnéztem a multkori ciklusod :)
Nikolett00
2017-12-08 17:56:53

Köszönöm Erikasz. Anitacool neked is köszi, igen tudom hogy sajnos a nemvárt napján derül ki :(
erikasz
2017-12-08 17:52:47

Fbara ,Amandeen holvagytok ? Mennyi mértetek ma ?
erikasz
2017-12-08 17:38:27

Niki : Nekem se a ciklus se a tervezett baba nem jól huzta be az ovut szerintem, mert 11,12,a lutelárisom nem 14 !
Niki111
2017-12-08 16:59:44

Erika : ez az oldal szerint a 10. a fertilityfriend szerint a 9. Dpo.
Kiváncsi vagyok , h holnap mit mérek .
Gabesz : nekem az ilyen menzire azt mondta a nődokim , h nagyon korai vetélés , mert megtermekenyul, de nem tud megtapadni :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!