Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen elismerésre méltó a párod kitartása! :) Meglátjátok, meglesz az eredménye! :)
Anitacool
2017-12-09 21:58:58
Amandeen annyira cuki pár vagytok, hogy naaagyon-nagyon megérdemliktel, hogy rövidesen ott legyen veletek a kis csodátok! :-)
Niki reméljük akkor a legjobbakat!
Erikasz, milyen étel vagy tea növeli az ösztrogénszintet? Alacsony lett a 3. napomon
fbara90
2017-12-09 21:53:25
Bízzunk benne,hogy örömödben! :-*
Niki111
2017-12-09 21:00:58
Barbi: néhány nap és kiderül, hogy örömömben sírok vagy bánatomban :)
Mindig belelovallom magam, hiába próbál az eszem felülkerekedni, nem megy neki, de ezt az érzést ismeritek :)
Amandeen: olyan jó, hogy így áll hozzá :) remélem, meg lesz az eredménye a köv. vizsgálaton. Te akkor most rendben vagy, igaz, csak most még regenerálódni kell
Amandeen
2017-12-09 20:29:24
Erikasz, 6. és 7. ciklusnapon voltunk együtt késő este.
Amandeen
2017-12-09 20:26:53
Niki, a párom igyekszik, eddig betartja, amit megbeszéltünk. Igaz, vannak kompromisszumok, de ez talán belefér. Pl. ő nagyon kávés, imádja a kávét, régebben képes volt naponta 4-5öt is meginni, de nagy bögrével, akár es6e 10-kor is. Na, ahhoz képest most csak reggel iszik meg 1-et, meg délután cikóriakávét, aminek majdnem olyan az íze, mint a kávéjé, mégsem kávé. Erről sajnos teljes mértékben lemondani nem tud, de ez is már haladás. Szedi a sok csodabogyó vitamint is, néha 1 barnasört, mert arra is azt mondják, hogy jó, egyéb alkoholt most kerüli, igyekszik több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani, szóval látszik az igyekezet. Teljes mértékben lemondott a tejről, tejfölről, joghurtról, és csak minimális mértékben fogyaszt olyat, ami tejből van, pl. 1-1 szelet sajtot. Lemondott a tejtermékekről, pedig azokat is nagyon szereti, volt hogy képes volt víz helyett 1 liter tejet meginni. 2 hónap múlva kiderül lesz-e eredménye, mert akkor megyünk újra spermavizsgálatra.
fbara90
2017-12-09 20:03:11
Niki én szívből kívánom Neked, hogy igazad legyen és a kisbabád jelezze, hogy megérkezett hozzátok! :))) Csodás karácsonyi ajándék lenne egy új kis élet! :)
Niki111
2017-12-09 19:59:37
Barbi: én is csak azért tulajdonítom ennek (talán), mert már volt nálam ilyen. A nagy fiammal is kb. ezidőtájt hánytam anno. Akkor kb 1 héttel a pozitív teszt előtt. A kicsinél nem emlékszem, h volt ilyen. Augusztusban meg szintén, csak akkor ugye nem sikerült. És amikok októberben megjött nagyon-nagyon, akkor is volt ugyanez a hányás kb a 10-11 dpo körül
fbara90
2017-12-09 19:34:52
pdori92 a hcg teszted lett 2 csíkos, vagy te is jósteszteltél? :)
Ha a hcg lett zebrás, akkor hatalmas gratula!!! :) :)
fbara90
2017-12-09 19:32:41
Látom volt itt élet ma is! :)
Niki megy a hatalmas drukkkkkk! :)))))
A hányást korainak tartom én is, hogy a baba okozza, de hát ki tudja! :)))
remélem jó erős lesz a reggeli jósteszted. :)