Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki : Néztem a tesztet adja a magasságos ,hogy ++++++++++++++++ legyen a terhességid is hamarosan ! :D:D:D:D
erikasz
2017-12-09 19:17:33
Amandeen :Neharagudj !!! Mikor voltatok ugy ,hány napja ? Kikerestem hogy még 7 napig is várnak a petesejtre :D
erikasz
2017-12-09 19:15:46
A spermiumok sietnek a megtermékenyítés helyére, ahol a petesejttel találkoznak, vagy pedig megvárják azt, ha még nem lenne ott. Nem jó az sem, ha túl korán érnek oda, ugyanis a spermiumok élete is véges. Mégis bizonyos, hogy a spermiumok néhány, akár 3–5 napig is – rendkívüli esetben akár 7 napig is – élhetnek a női szervezetben várva, hogy a petesejt megérkezzen.
Niki111
2017-12-09 19:12:20
Amandeen: sajnálom, hogy így alakult a hónapotok. Mostmár szépen felkészültök a babára, jöhet hamar :)
Párod bírja még az új életmódot?
Niki111
2017-12-09 19:11:25
Nikolett: Reggel megismétlem, meglátjuk. Ha hétfő reggelre sem esik le a hőm, akkor lehet, h kipróbálok egy Clearbluet. Augusztusban is azt használtam. Majd meglátom. Aztán az is lehet, h reggelre eltűnik a jóstesztről is.
Anita: tudom, igen, hogy a reggeli kell. Mikor augusztusban pozitivat teszteltem, akkor is kb ilyen tájt volt a hányás nálam. Csak ezért bizakodom, amúgy tudom, h később szokott lenni.
Csináltam máskor is jóstesztet és ilyet nem tapasztaltam még, h erősödött volna. Baromi halvány volt, aztán eltűnt. Meg emlékszem mikor Kriszta használta az ovu tesztet, és délutániból kijött neki az erősödés, majd pozitív és végül a hcg is pozitív.
Pár nap és kiderül :)
Nikolett00
2017-12-09 18:44:58
Niki 111 én már csinálnék egy clearblue digitális tesztet, úgy tudom az nagyon jó, bár megértelek ha még várni szeretnél vele.
Anitacool
2017-12-09 18:39:49
Nekem hányinger a 6. héttől volt, ami kb akkor is reális, úgyhogy én azt nem a babának tulajdonítanám, de ettől függetlenül haaaajrááá!!!! :-)))
Anitacool
2017-12-09 18:38:29
Niki a délutáni inkább az LH kimutatására szolgál, reggel csináld a jóstesztet! ;-) Ott lesz az a 2. csík a hcg-n is pár nap múlva, ne izgulj! Drukkolok!
Amandeen
2017-12-09 18:28:01
Jajj Niki, de jóóó, szerintem bizakodhatsz, valóban Picukra lesz ott a dologban! Úúúgy irigyellek! :-)
Erikasz, vezetem cikluson is, és nem tette be. Ha lett volna ovum, akkor ma nem mértem volna 36,2-t szerintem. Nekem a coverline olyan 36,4 körül szokott lenni. Ha van ovu, akkor van progitermelődés is, ami feljebb viszi a hőt, nem? Akkor most már magasabb hőm kéne legyen. Reménxkedtem én is, igen, de kár, szinte 0 az esély, hogy a korábbi együttlétünkből legyen valami, most meg nem szabad együtt lennünk, úgyhogy ez a hónap is ugrott sajnos. :-(
Niki111
2017-12-09 18:04:25
Lányok , tudom butaság beleélni magam , de a hányás után aludtam egyet és mikor felkeltem csinaltam még egy lh tesztet. Tudom , h a reggeli első a legjobb josteszthez, de nézzetek meg légy szíves , szerintem ez erősödik ...
A reggeli 6:40 , a mostani 17:40 -kor készült . Lh teszt , nem hcg
Reggel is csinálok
Izgulok :)
Lehetséges ????
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=886BD1B0B7E_BD8C_4118_B49.jpeg