Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Csuti0925
2017-12-10 09:24:46

Niki szenzacios egy csaj vagy. Jot vigyorogtam. Az a teszt pedig ket csikos elhiheted. Gratulalok. Naprol napra lesz erosebb az a masodik csik. Jol begyujtotted a sok babavarazsport. De hat az ikrekhez kellett is. :D Na mire azt kivarod hogy megtudd hanyan vannak, leragod a tiz kormodet. :) Mostantol viszont vigyazz magadra nagyon, nehogy bacit benyelj (az influenza jarvany kezdeten vagyunk), mert ugy jarsz mint en. Engem a doki kivont a forgalombol, tappenzen vagyok, nem mehetek dolgozni. Nekem a tuszos mandulagyulladassal torteno inditas meg a verzes plusz a korom miatt veszelyeztetett terhesnek nyilvanitott es itthon kell lennem. Nem mintha nagyon bannam az itthonletet. :) Mindenesetre vigyazz magadra!
fbara90
2017-12-10 08:27:03

Persze,hogy tényleg! :-D :-D
Niki111
2017-12-10 08:24:37

Barbi : tenyleeeeeeg ? Juuuuj de jó :) :)
3 percre jött ki , bár előtte is lestem , de azt hittem csak kaprazik a szemem . Majd Du ha felkelek , mérek egyet . Most mikor hazajöttem 36,9 volt , de az nem mérvadó . Nem aludtam semmit és egész éjjel dolgoztam .
fbara90
2017-12-10 08:11:20

Niki én látom azt a 2 . csíkot!!! Wihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :-D :-D :-D
Niki111
2017-12-10 08:03:00

Most értem haza nemrég . Elmesélem a kalandom :D
Szóval belém bújt a kisördög , gondoltam kellene tesztelni ebből a pisibol egy hcg -t . Igen ám , de nem vittem tesztet . Ha Mohamed nem megy a hegyhez , hegy megy Mohamedhez . Fogtam egy fel literes üveget, alaposan Kimostam és hazahoztam :D :D ér hangosan röhögni . 4:20-kor volt a minta gondoltam 3 óra alatt csak nem bomlik annyit ...
Szóval hazajöttem és csináltam hcg tesztet .... először is elkezdtem bőgni , mert egyelőre nem merem elhinni ....hogy pozitiiiiiiv :) :)
Facelle teszt és halvány , de le tudtam fotózni . Megnéznétek ?
Csináltam egy xepilt is azon is halvány , de azt nem tudom jól lefotózni .
Lehetséges ???
Zsoltim dél körül ér haza , megkértem , h hozzon egy clearbluet , de még nem mertem neki ezt elmondani .
Holnap ismétlek
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=681F5126E27_3709_427D_ADA.jpeg
fbara90
2017-12-10 08:01:30

A végén még tényleg lesz egy karácsonyi babásunk!! :-D Niki Te vitted el az összes babavarázsport?! :-D
Anitacool
2017-12-10 07:50:57

Nikiiii juhuuuu holnap hcg-vel tesztelj!!!! :-)))))))
Niki111
2017-12-10 04:29:24

Sziasztok lányok !
Gondolom még mindenki alszik ;)
Eddig bírtam pisiles nélkül éjféltől :) kezd izgi lenni , erősödik a csík ... juuuuj de izgulok !!!!

És most nem tudok mérni , ahhhhhhh
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=90205B5BCF1_9858_40CB_B8B.jpeg
Niki111
2017-12-09 22:55:25

Anita: hamar meg lett az eredményed
Mitől lehet alacsony?
Erikának biztosan van jó ötlete rá :)
Mit okozhat az alacsonyabb ösztogénszint?
Amandeen: minden infó jól jön. Ki tudja még, melyikőnkre mi vár.
Amandeen
2017-12-09 22:36:29

Anita, fbara, Niki, köszi, aranyosak vagytok! Mi igyekszünk és remélem meglesz az eredménye.
Niki, igen a doki szerint én most rendben vagyok. Most csak 2 hét kell, mire regenerálódik a heg. Amióta megtörtént a beavatkozás, tisztasági betét nélkül nem megy, olyan folyásom van, mintha bepisiltem volna. Elnézést a kifejezésért, de másképp nem tudom leírni. Érdekes dolog, de elvileg majd elmúlik, ez most csak az új nyálkahártya képződése és y heg tusztulása mistt van, ha minden igaz. Kellemetlen érzés, de leírom nektek, ha estleg hasonló cipőben járna valaki, tudja, hogy ez ezzel jár.

Anita, a cickafarkfű és a zsálya is ösztrogéntartalmú, ha jól tudom, meg hát a málnalevél az, amit ciklus első felében lehet fogyasztani.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!