Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csuti én vagyok a világon a legboldogabb! Van egy szuper okos, ügyes, szép és imádnivaló gyermekem. Az, hogy csalódott voltam reggel azok után, amit olvastam, nem jelenti azt, hogy ne lennék egyébként boldog ;-)
1,5 éves a drágám és aktív anyatejes. Ennek is szívemből örülök! Ha emiatt később lesz testvér, hát később lesz. De akkor sem leszek boldogtalan, ha nem lesz. Megvan mindenem: csodálatos férj és egy tökéletes csemete! :-)))
Csuti0925
2017-12-10 15:01:17
Anitacool: nagyon szomoru ami veled tortent. De orulj annak hogy mar van egy piciked.
Hgabesz: en 43 vagyok es elso baba. Most vagyok 10 hetes es hat a 12 hetes genetikai UH meg hatra van. A parom azt mondja hogy oruljunk annak hogy viszonylag hamar (4 honap probalkozas utan) terhes lettem. Aminek orulok is, de meg aggodom. Ne haragudj de nem tudok semmi okosat mondani. Csak azert irtam le hogy lasd lehet hogy nem remenytelen a te es masok helyzete sem. Sajnos hajlamosak vagyunk mindent borulatoan latni, pedig annak kellene orulni ami mar van. Van meg mit tanulnom nekem is a derulatasrol.
Hgabesz
2017-12-10 14:28:33
Ne is hagyd. A picid tudja meddig van szuksege a tejre.
nalunk 20 honap volt :) es imadtam. Meg is konnyeztem mikor vege lett ennek a korszaknak.
38,5 vagyok. A nogyogyaszom azt mondta 40tol eleve lombik, mert az a vizvalaszto a petesejtek miatt.
Nalunk closty kovetkezik, ha az nem ok, meddosegi. Hiaba lettem masodik ciklusban terhes anno.
A hormonokat onszantadbol csinaltattad?
Anitacool
2017-12-10 14:21:55
Hgabesz mennyi idős vagy?
Anitacool
2017-12-10 14:13:08
Hgabesz én nem hagytam abba a szoptatást, emiatt nem is akarom. De annyi mindenkinek sikerült, azt hittem nekem is fog. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt a szálat...
Hgabesz
2017-12-10 13:05:21
Niki
Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Nekunk is remeny :)
Hgabesz
2017-12-10 13:04:29
Beirom megegyszer.
Anita, nodoki azt mondta a szoptatas abbahagyaea utan 3 honappal kell rendezodnie a hormonoknak. De o a prolaktint emlitette h az lehe magas. Nekem amugy nem volt szopi alatt sem az. Megsem jott a baba. Ne keseredj el, te aztan tenyleg fiatal vagy.
Amugy en is sirtam a napokban h nekem nagyon csokken az esely :( oreg lennek? Pedig fiatalos vagyok.
1,5 éves a drágám és aktív anyatejes. Ennek is szívemből örülök! Ha emiatt később lesz testvér, hát később lesz. De akkor sem leszek boldogtalan, ha nem lesz. Megvan mindenem: csodálatos férj és egy tökéletes csemete! :-)))