Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt én már sejtettem :D DDDDD
erikasz
2017-12-10 19:04:13
Anitacool : Ételek ,hővelyesek ,bab ,borso,lencse ,megvak bogyos gyümölcsök ,hal fogyasztása . Sajnálom hogy kevés az ösztrogén szinted:) Ez befojásolja a progeszteront .
Húú, mennyi minden történt itt, mióta nem olvastam. Még nem tudtam behozni a lemaradásomat... :D
Niki: gratulálok!!!!!!!! :) ez szuper hír :D
Niki111
2017-12-10 17:40:38
Amandeen : az csak feltételezett ovu egyelőre
Köszi :) jönni akartok ti lányok babysitterkedni:)
Csuti : örülök , h jól vagytok ! Minden rendben lesz tuti
Amandeen
2017-12-10 17:19:30
Mai görbém.
Fertility behúzta szaggatottan 8. napra az ovut (mi alapján?! Nem értem) , szerintem az nem reális, biztosan átrakja majd, ha több értéket viszek be.
Jesszusom, hogy izgulok most is rajta, pedig annyira midegy, úgyse vagyunk most együtt.... :(
Amandeen
2017-12-10 17:15:30
Niki, gratulálok!!!!! Mondtam én, hogy van odabent valaki! (Vagy vannak?!) :-) hú de izgi!!!!! Karácsonyi csoda! :-)
Niki111
2017-12-10 17:02:14
Gabesz : alacsony líbidot okozhat pajzsmirigy rendellenesség . Nekem az volt évekkel ezelőtt .
Anita : olvastam a prolaktin szint problémákról , de arra is van megoldás
Na kísérlet kész Barbi :) 3,5 óra mely alvás után , az éjszakai műszak után 37 fokot mértem .
Rettentően fázok , kb kedd óta .
Anitacool
2017-12-10 16:16:37
Hgabesz szerintem sem lehet egy korhoz kötni. Ahány szervezet, annyifélék vagyunk. Én nagyon drukkolok neked, hogy beteljesüljön az álmod! :-)
Hgabesz
2017-12-10 16:01:31
Teljesen igazad van Csuti. Mindig orulni kell a jelennek.
Egyebkent nem erzem hogy a 40 valoban vizvalaszro lenne. Orulok nektek! Vigyazzatok magatokra! :)