Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-13 16:48:52

Hgabesz, sajnos igen, most kényszerszünet van...hogy a fene egye meg... de hát statisztikának jó.
Kira84
2017-12-13 16:47:09

erikasz
Szia, mit gondolsz így az eredeti értékekkel hihető ez a görbe, vagy inkább a kerekített értékekkel lenne jobb.Most már teljesen bele kavarodtam melyik lenne a jó...Lh tesztet most nem vettem hogy ne legyen olyan ideges, mert mindig felhúztam magam ha nem tudtam eligazodni rajta,a netes tesztek nem mindig adnak egyértelmű eredményt sajnos.
erikasz
2017-12-13 16:46:13

Amandeen : Higgy benne ,Isten a lehetetlen hejzetekben is csodát tesz !!!!!!!!:D
Amandeen
2017-12-13 16:46:10

Ja, és ovum valószínűleg a 12. Vagy 13. Ciklusnapon lehetett hő alapján.
9. ciklusnapon 15mm-es tüszőm volt, ha naponta 1-2 mm-t nő és 20-22mm-esen reped meg, akkor ez így stimmel is. Doki is így mondta, hogy kb. akkor lesz ovum.
Hgabesz
2017-12-13 16:44:33

Amandeen tenyleg ti most pihenon vagytok. Attol meg szep a gorbed. Legalabb lehet ovetkeztetni a kovetkezo ciklusnal.
Hgabesz
2017-12-13 16:42:30

Csuti, Niki nagyon sajnalom a vesztesegeteket! :(

Anita jobbulast nektek! Mi is lebetegedtunk, ferjem total kivan, ha jovo het elejete meggyogyulunk az meg jo lenne, de amugy mi is kihagyjuk.

Erika, koszonom! :) babaert mindent. Nekem Te vagy egy csoda, hogy mennyire vagysz kozos babara a paroddal, drukkolok nagyon! Nalatok nem johet szoba rasegites? Egyaltalan nem akartok? Ha osszejon orultok, ha nem elfogadjatok?

Amandeen szep a gorbed! :)
Amandeen
2017-12-13 16:41:07

Erikasz, a 12. Napi dolog az még az előző ciklusban volt, akkor mentem átjárhatóságira, de aznap volt ovum is.... ezért akkor lemaradtunk.
Most 7. Napon voltunk együtt késő este, és 9. Ciklusnapon (pont Mikuláskor) voltam a beavatkozáson, és azóta el vagyunk tiltva egymástól.
Amandeen
2017-12-13 16:38:14

Erikasz, szerintem vár még 1-2 emelkedett értéket, és akkor húzza be a gép. Elég lassan mászott fel a hőm mára. Előző ciklusomban nagyobb ugrások voltak. Itt most csak lépcsősen ment felfelé.
Hát nem vagyok túl bizakodó. 7. ciklusnapon voltunk együtt utoljára, azaz 4-én, hétfőn. Ha most vasárnap volt ovum, akkor 5-6 nap telt el addig, szerintem nem sanszos, pont azért, mert kevés a katona és abból is csak 40% a jól mozgó, a többi haszontalan és csak akadályozza a többit a mozgásban.... de hát reménykedni szabad.
erikasz
2017-12-13 16:33:52

Amandeen ugy emlékszek a ciklus 12 napján voltál orvosnál ! És 10 ,vagy 11 nap délután voltatok együtt igaz ?
erikasz
2017-12-13 16:31:33

Az ovut a gép mért nem rakja be ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!