Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
dehogy sértődök meg! :) most először maradt napokig magason a hőm ciklus elején. Menstruáció alatt mindig le szokott esni.
erikasz
2017-12-13 17:44:11
Fbara : Ez csak következtetés nehogy megsértödjetek ! Nagyon magas a ciklus elején a hőtök és Anitacoolnak is, és neki alacsony az ösztrogén szintje.Ez csak következtetés .
fbara90
2017-12-13 17:43:34
Nem. Mikor mondtam márciusban a dokinak hogy babát szeretnénk, csak volt egy rákszűrés, meg egy általános hüvelyi UH. Azt mondta a vizsgálat után, hogy ezt kell látni mindenkinek, aki teherbe szeretne esni, tökéletes minden, domináns szép tüszőm volt akkor is. Csaki mi vártunk utána 2 hót, a fog.gátló után. Annyit mondott, ha 1 év alatt nem sikerül a gyermek,akkor menjek hozzá vissza. Nem nézett nekem senki semmi hormonszintet. De egész eddig rendben voltak a görbéim, egyet kivéve, meg rendszeres volt a menstruációm, most is csak a megfázás kavarta itt be nekem a dolgokat szerintem, mivel pont ovu idejére esett.. Mikor lett volna, szépen leesett a hőm, elindult utáéna gyönyörűen felfelé, aztán a betegséggel együtt jött itt nekem a "kaki".... .
erikasz
2017-12-13 17:38:29
Fbara te voltál nézetni ösztrogén szintet és progit ?
fbara90
2017-12-13 17:27:58
ez már a 32. nap.. nem igazán maradt türelmem... mondjuk úgy, hogy NINCS! :-D egyébként mikor az a másik maratoni ciklusom volt, akkor is a 33. napon volt ovu. Engem a 33. nap, meg a 36,5 kísért állandóan, úgy látszik :D
erikasz
2017-12-13 17:24:59
Fbara : Fe fog az ugrani meglátod csak tűrelem ,holnap meg lesz a teszt reméljük !
erikasz
2017-12-13 17:05:01
Kira :Hagyd igy az eredeti hőddel igy jobban is néz ki ! :D És lehet az ovut a menszi alatt nem is érezted mert a menszinek tulajdonitottad ! Én erre következtetek mert irtad hogy fáj a hasad és én a málnalevélteát javasoltam neked lehet az ovus fájdalom volt !:D
fbara90
2017-12-13 17:02:13
Azért bosszantó, hogy ezen a 36,5-ön nem bírok már végre felülkerekedni....
fbara90
2017-12-13 16:59:02
Hali! :-D Ez a napi 6 oldal beszélgetés szinte lekövethetetlen, brutális! :D
Niki, Anita34 a futár ma sem ért ide.. :@ holnap nekem kell a csomagomért menni a postára, mert csak postán maradó csomagként tudják időben kihozni.... Úgyhogy holnap tudok legelőször tesztelni... Amúgy nyúlósabb, bőségesebb nyákom van ma, mondjuk még nem víztiszta tojcsi, de minden pisinél ellenőrzöm, mint aki kb a csodát várja... :-D Talán lesz valami.. :D
Niki - Csodálatos a görbéd :) Anita34 LH-teszt meg a hő alapján szerintem is 11-12 lehett az ovud :)
Erikasz látom megvolt megint az ovud, juhúúú :D átlagoljuk az enyémmel, mit szólsz hozzá?! :D :D
Anitcool mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek! Látom vonalzózol megint! :D
Hgabesz sajnálom, hogy rosszabbul vagytok, remélem hamar kilábaltok Ti is a betegségből! :(
Amandeen szépen vágtat felfelé a görbéd neked is! :D Hinni kell a végsőkig! :)
Nekem ilyen a mai görbe
(úgy hogy a 12.04-i 36,2 ki van véve) :
erikasz
2017-12-13 16:50:51
Hgabesz :Nem kell segitség :) Ha Isten ugy akarja lesz ,ha nem az az ő akarata :)